Briller i sæsonens stil fra kendte mærker | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Find brillen til historien om dig
Briller er meget mere end stel og glas. Fx fortæller mode, mærke og stil historien om dig. Men hvad er din historie? Den klassiske, sporty eller rebelske? Vi har briller til alle stile og typer, og du kan se alle sæsonens stel og kendte kvalitetsmærker . I Synoptik butikken får du rådgivning af vores uddannede brillestylister, så du vælger den brille, der fortæller den bedste historie om dig – i rette stil og til din ansigtsform.

Briller
Bestil tid

Brilleglas
Kvalitetsglas i alle prisklasser
Dine brilleglas skal give dig et skarpt og afslappet syn – og være holdbare. Vi har glas i alle prisklasser med kvalitet som fællesnævner, og her kan du se priser og kvaliteter på vores forskellige brilleglas.

Pige med briller
Hvad koster dine briller
Du har mange betalingsmuligheder. Ja, faktisk kan du betale, som du vil, uden at det koster ekstra. Her kan du regne på, hvad den samlede pris bliver, hvis du ønsker at betale kontant eller få finansieret dit køb i op til 24 måneder.


Synsprøve
Test dit syn nu og her
Du får nemt og hurtigt et fingerpeg om dit syn i vores online synstjek. Og hvis du vil have tjekket dit syn grundigt, er du velkommen til at bestille en Certificeret Synsprøve i din nærmeste Synoptik butik.


Prøv brilleguiden
Find favoritstellet
Brilleguiden hjælper dig med at finde de briller, der passer til din smag. Det er helt simpelt: Du vælger farver, materialer og stil, så viser vi dig de briller, der passer til dine valg. Gem evt. forslagene og tag dem med ned i Synoptik butikken.

Solbriller med styrke Har du briller, får du det bedste fra to verdener med styrke i solbrillerne: Et skarpt syn og beskyttelse af dine øjne i solen. Hvorfor vente?


Sommersalg

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217