Sæsonens briller fra kendte mærker | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Find de perfekte briller til dig
Briller er meget mere end stel og glas. Dine briller fortæller noget om, hvem du er som person. Hos Synoptik har vi briller i alle forskellige stile og til alle typer. Vi forhandler kendte kvalitetsmærker til gode priser, og vi har altid styr på den nyeste brillemode. I din Synoptik butik kan du få hjælp og rådgivning af vores erfarne og uddannede brillestylister til at finde et brillestel, der både passer perfekt til din ansigtsform og din stil. 

Briller
Bestil tid

Brilleglas
Brilleglas i høj kvalitet 
Hos Synoptik har vi brilleglas i alle prisklasser. Fælles for dem alle er, at kvaliteten er høj. Dine brilleglas skal både give dig et skarpt og afslappet syn, og de skal være holdbare. Her kan du se priser og kvaliteter på vores forskellige typer af brilleglas. 

Pige med briller
Briller – kontant eller på afbetaling
Hvad koster nye briller? Og hvordan ønsker du at betale? Hos Synoptik kan du få finansieret dit køb i op til 24 måneder eller betale kontant. Se her hvad din samlede pris på dine briller bliver.Synsprøve
Online synstest
Har du brug for briller? Få en idé om, hvordan det står til med dit syn med vores online synstest. Du kan også bestille tid online til vores grundige Certificerede Synsprøve i din nærmeste Synoptik. 
Prøv brilleguiden
Find det perfekte brillestel
Med vores Brilleguide får du hjælp til at finde de briller, der passer bedst til din smag. Det er helt simpelt: Du vælger farver, materialer og stil, og vi viser dig de briller, der passer til dine valg. Gem evt. forslagene og tag dem med ned i din Synoptik butik.

Solbriller med styrke Solbriller med styrke er den perfekte løsning til dig, der normalt bruger briller. Bestil tid til en Certificeret Synsprøve og vælg mellem vores mange solbrillemærker, så du kan se lige så godt udendørs, som du ser indendørs. 


Sommersalg
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook