Brilleglas fra Rodenstock af højeste kvalitet fra Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Glas er ikke bare glas

Hos Synoptik er kvalitet i højsædet og vi har altid kundens ønsker og behov for øje. Det gælder lige fra din første certificerede synsprøve til du kigger ind i butikken for at få efterset eller justeret dine briller. Og vi er lige så skarpe, når det gælder priserne på vores glas. Her får du nemlig den bedste kvalitet til super skarpe priser inden for alle typer af glas.

Glas fra Rodenstock
Det bedste glas fra Rodenstock

Hos Synoptik er glas ikke bare glas. Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, derfor er alle vores glas af højeste kvalitet. Vi har et tæt samarbejde med tyske Rodenstock, der har været førende inden for brilleglas siden 1877. Rodenstock har udviklet teknologier, der gør det muligt at tilpasse glassene præcist til din ansigtsform, afstanden mellem dine øjne og det brillestel, du har valgt. På Synoptiks eget værksted  foretager vi selv den sidste tilpasning. Det giver dig den bedste synsoplevelse tilpasset lige netop dine behov.

Den bedste brille for lige netop dig

Det er synsprøven, der afgør, om du får de rigtige glas og dermed den bedste brille. Synoptik er den eneste optikerkæde med en synsprøve, der er certificeret og godkendt af Dansk Standard. Det er din garanti for, at du får glas, som passer netop til dit syn og dit behov.Få en synsprøve certificeret af Dansk Standard

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217