Glas er ikke bare glas

Kvalitet til super skarpe priser
Alt hvad vi gør i Synoptik er med kvalitet for øje. Fra din første certificerede synsprøve til du kigger ind i butikken for at få efterset eller justeret dine briller. Og vi er lige så skarpe, når det gælder priserne på vores glas. Her får du nemlig den bedste kvalitet til super skarpe priser inden for alle typer af glas.

Brilleglas fra Rodenstock af højeste kvalitet fra Synoptik  Brilleglas af højeste kvalitet fra Synoptik  Brilleglas fra Rodenstock af højeste kvalitet

De bedste glas fra Rodenstock
Alle vores glas er af højeste kvalitet. Vi har et tæt samarbejde med tyske Rodenstock, som har været førende inden for brilleglas siden 1877. Rodenstock har udviklet teknologier, der gør det muligt at tilpasse glassene præcist til din ansigtsform, afstanden mellem dine øjne og det brillestel, du har valgt. På vores eget værksted står vores autoriserede optikere for den sidste tilpasning. Det giver dig den bedste synsoplevelse tilpasset lige netop dine behov.

Certificeret Synsprøve
Det er synsprøven, der afgør, om du får de rigtige glas og dermed den bedste brille. Synoptik er den eneste optikerkæde med en synsprøve, der er certificeret og godkendt af Dansk Standard. Det er din garanti for, at du får glas, som passer netop til dit syn og dit behov.

Læs om vores brilleglas
Få en Certificeret Synsprøve

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217 Sitemap  |  Cookie- & Privatlivspolitik