Brillemode - se den nyeste mode inden for briller her | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Sæsonens brillemode: Farverig og cool
Sommerens brillemode byder på stærke farver og cool brillestel. Vi kigger tilbage til fortiden til de klassiske brillefaconer som Aviator og Clubmaster i moderne udgaver, og vi er ikke bange for farver, der gør opmærksom på sig selv. Athleisure, vintage, transparent og coloursplash er de fire tendenser, der præger brillemoden denne sæson. Fælles for alle sæsonens tendenser er brillestel i cool design og markante farver som blå og rød, men også den brunlige farve Havanna dominerer på tværs af sommerens trends. 

Er du klar til grill på de sommerlune aftener med lidt mere farve og en cool stil? Herunder kan du se de fire stærke trends fra sommerens brillemode, som kan inspirere til dit look.

Athleisure
Vintage
Transparent
Coloursplash
Athleisure
Fitness-moden er rykket ud af træningscenteret og ind i alle hverdagens sammenhænge. Navnet på den markante trend athleisure afslører, at vi her blander stilen fra det aktive liv med det afslappede look. Mestres stilen, kan du både se godt ud og samtidig føle dig godt tilpas - både på kontoret og når du har fri. Inden for brillemoden kommer trenden til udtryk i stel i alle farver. Enten som helfarvede stel eller som detaljer i form af mere diskrete, farvede udsmykninger. Se for eksempel stellene fra Hugo Boss og vores eget brillemærke Enzzo, der matcher trenden.


Athleisure
Vintage
Vintage er in… igen. Det er de helt ikoniske brilleformer, der hitter i denne sæson. Sommerens vintage-trend byder derfor især på de klassiske faconer clubmaster browline, aviator, cat-eye og de helt runde briller. Kast dig ud i den helt runde brille, hvis du tør, eller tag fortiden ind i det moderne look med den modificerede aviator brille med dobbelt bro – eller vælg et mere diskret stel i metal. Der er rig mulighed for at være med på vintage-trenden, som du finder hos stort set samtlige af vores brillemærker.


Vintage
Transparent
Den måske mest vovede trend denne sæson er den transparente stil. Her får du stel i helt gennemsigtige materialer og stel, hvor det transparente kombineres med sæsonens populære farver. Trenden byder på legende nye detaljer, som fx udbygninger på stellet, der bryder med formerne, eller metalliske elementer som glimmer og dekorative tråde indlagt i det transparente materiale. Skil dig ud fra mængden, og find den transparente stil hos Marc Jacobs eller vores eget brillemærke FuZion.


Transparent
Coloursplash
Vi kommer ikke uden om det. Farver er og bliver den helt store og gennemgående trend denne sæson. Pastellerne og de douce nuancer er slet ikke nok til sommergarderoben. Nu skal der knald på farverne med gul, grøn, blå og rød i alle nuancer, masser af pink og endda lilla. Trenden sætter sit tydelige præg på brillemoden, hvor designerne denne sæson er gået væk fra det sikre og har kastet sig ud i farverige kollektioner. Uanset din yndlingsfarve går du ikke galt i byen med et par af vores farverige stel denne sommer.


Coloursplash
Hvilken trend fortæller bedst din historie? Lad vores uddannede brillestylister vejlede dig til det rigtige valg.
Bestil tid eller kig forbi og prøv dig frem sammen med os.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook