Aktuelle brilletrends og brillemode lige nu | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
SÆSONENS BRILLETREND: VIS HVEM DU ER
I dag hvor frirummet indenfor mode er blevet større, handler det om fremhæve sin personlighed og fortælle historien om sig selv gennem valget af tøj og accessories. I stedet for at blive dikteret af modeluner, skal du finde det, der klæder netop dig og som fremhæver dine fortrin og styrke dit image. Og du kan mikse og matche fra mange forskellige stile – du opfinder selv reglerne.

Indenfor brillemoden bliver stellene lettere og tyndere. Måske for ikke at stå i vejen for dine unikke kendetegn? Og så er runde stænger in i år. Vi har samlet fire trends, som kan inspirere til dit sæson-look.
ELEKTRISK BLÅ
ROLIG NATUR
BLØD RETRO
MATERIALEMIKS
ELEKTRISK BLÅ
Blåt er smukt året rundt. Farven er flot i sig selv, men en kølig blå bliver endnu mere interessant i kombination med mønstre i varme farver. I år ses de blå toner på stel fra alle mærker, men specielt hos Marc by Marc Jacobs og Tommy Hilfiger. Vov dig roligt ud i blåt – der vil helt sikkert være en nuance, som klæder dig.


BLÅ
- DET NYE SORT
ROLIG NATUR
I den kølige high-tech verden, vi lever i, føles det rigtigt og trygt at iføre sig naturens farver og materialer. Uanset din personlige stil kan du bære briller med klassisk hornstel – for de findes i mange varianter og faconer i år. Desuden vinder træ som materiale mere og mere frem – enten som en detalje på stængerne eller på hele fronten. Find - og udstrål - ro med det naturlige look.


NATURTRO
BLØD RETRO
Retro er blevet en klassiker. Store stel af acetat er typisk for trenden, men formerne er blevet mindre kantede og karakteristiske, hvilket er med til at gøre stilen mere tidløs. Den evige klassiker, den halvrunde Panto-brille, er som altid fantastisk populær, og i år er den endnu mere afrundet og mere minimalistisk. Rund din personlighed med bløde buer.


Moderne Retro
MATERIALEMIKS
Når moden tillader alt, så er det også oplagt at mikse forskellige materialer. Kreativiteten blandt designerne er stor, og nu kan du finde overraskende materialedetaljer som fx læder, keramik, træ og kulfiber. De mest almindelige materialer er dog fortsat metal og acetat i forskellige farvenuancer. Lad brillerne vise det stof, du er gjort af.


Miks og match
Hvilken trend fortæller
bedst din historie?
Lad vores uddannede brillestylister vejlede dig til det rigtige valg. Bestil tid eller kig forbi og prøv dig frem sammen med os.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217