50% på alle glas og kontaktlinser
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Bestil tid
find butik

Når glaskvalitet giver livskvalitet

Et par nye briller er en vigtig beslutning for dig, der har brug for hjælp til at se godt. Og glassenes kvalitet er afgørende for, at dine nye briller føles komfortable og giver dig et afslappet syn. Derfor har vi håndplukket et nyt glassortiment med innovative glas, der bidrager til din livskvalitet. Glas, som vi kan tilpasse præcist til dine synsbehov.

Samtidig handler kvaliteten også om at give dine briller holdbarhed og elegance. Med vores 6 kvalitetskategorier kan du vælge glas, der passer helt perfekt til dine ønsker. Lige nu får du halv pris på alle glas og halv pris på massevis af stel.
*Gælder til 03.06.17 for alle glas v/køb af stel, og i 2 måneder v/køb af et 6 mdr. kontaktlinseabo. Kan benyttes af alle uden Synoptik kontaktlinseabo. inden for de sidste 3 mdr. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

DE ALLERBEDSTE BRILLEMÆRKER TIL DIG

Elsker du mærker som Burberry, Pilgrim, Heritage, Bjørn Borg og Marc by Marc Jacobs? Du finder altid sæsonens lækreste stel fra alle de kendte designere hos os. Og vores uddannede brillestylister hjælper gerne med at finde det stel, der klæder dig allerbedst. Find inspiration i vores brillekatalog, hvor du bl.a. kan søge på dine favoritmærker og farver.

Prøv kontaktlinser
som supplement til dine briller

Moderne kontaktlinser tilfører din hornhinde lige så meget ilt, som hvis du ikke havde kontaktlinser på. Og de er et praktisk supplement til dine briller, fx når du træner eller bare har lyst til forandring. Derfor tilbyder vi kontaktlinser 1-7 dage om ugen, som det passer dig. Uanset hvilket abonnement du vælger, får du 50% rabat i 2 måneder* lige nu.

Kom ind og få en grundig vejledning i at bruge kontaktlinser – og prøv dem derhjemme i 10 dage kvit og frit.

Brug dine fordele – de er til for dig

Som brillekunde eller kontaktlinseabonnent hos Synoptik får du en række fordele, der giver frihed og tryghed. Husk at gøre brug af dem – de er til for dig.


Gratis
brilleservice

Bytteservice på brillestel
og brilleglas

25% rabat på solbriller, hvis du
har et kontaktlinseabonnement


Det var blot 3 af dine fordele hos os. Vælg brillefordele eller kontaktlinsefordele for at se dem alle.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217