Kontaktlinser på abonnement - DK's største udvalg | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Du får Danmarks største udvalg af kontaktlinser hos Synoptik
Din komfort, dine behov og dit syn er vores primære fokus, når vi skal finde den bedste kontaktlinse til lige netop dig. Vi har Danmarks største udvalg af kvalitets-kontaktlinser og kan derfor altid garantere et perfekt match, som giver dig det bedste syn og den højeste komfort.

1 dags kontaktlinser fra 148 kr pr md - prøv gratis
Bestil tid

mand med cykel
Er du i tvivl om noget?
Hvis du ikke har prøvet kontaktlinser før, er der sikkert en masse, du gerne vil vide. Og her kan du få svar på nogle af de typiske spørgsmål om kontaktlinser.

pige med briller
Hvad koster dine kontaktlinser
Ja, det kommer meget an på, hvad du har brug for. Men vi har et stort udvalg af forskellige kontaktlinser og et fleksibelt abonnement, så du har mange muligheder for at finde det rigtige. Skal det fx være et fuldtids- eller flexabonnement? 1 dags- eller 14/30 dags-kontaktlinser?

Synstest
Test dit syn nu og her
Du får nemt og hurtigt et fingerpeg om dit syn i vores online synstjek. Og hvis du vil have tjekket dit syn grundigt, er du velkommen til at bestille en Certificeret Synsprøve i din nærmeste Synoptik butik.kontaktlinser og briller
Få frihed og fordele
Kontaktlinser giver dig frihed og fleksibilitet. Og med et Synoptik kontaktlinseabonnement følger mange fordele: Gratis levering hjem til dig, 25% på alle briller og solbriller, gratis Certificeret Kontaktlinsetjek og meget mere.

lang dag eller forkerte kontaktlinser
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook