Kontaktlinser - Danmarks største udvalg af kontaktlinser
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Linser er ikke bare linser

Ekspertisen og Danmarks største udvalg
Det kræver et øvet øje at rådgive om kontaktlinser. Hos Synoptik finder du ekspertisen og Danmarks største udvalg af kontaktlinser. Vi har 80 års optikererfaring og den nyeste viden om kontaktlinser. Det er din garanti for, at du får de kontaktlinser, der passer bedst til dit liv og dine øjne. 

Kontaktlinser til alt og alle 
Uanset om du er langsynet, nærsynet, har bygningsfejl eller bruger høj styrke, så kan vi finde en kontaktlinse, som passer dig. Det gør livet lidt nemmere, da kontaktlinser giver større frihed, når du er aktiv og dyrker sport eller ikke har lyst til at have briller på. Derud over får du naturligvis også et større synsfelt.

Synoptik har verdens største udvalg af kontaktlinser

Certificeret Synsprøve 
Kig ind og ´prøv kontaktlinser´, hvor du også får en Certificeret Synsprøve. Vi har kontaktlinser, du kan bruge fra morgen til aften, døgnet rundt eller bare en gang imellem. Og med vores online service ”Mit Synoptik” bliver det nemmere og sjovere for dig at bruge kontaktlinser.

Ring og bestil tid til ´prøv kontaktlinser´i din Synoptik. Eller gør det hurtigt og nemt online.

SPAR 73% PÅ MÆRKEVARESTEL OG KONTAKTLINSER
Rabatten gives på abo. i de første 2 mdr. og kan benyttes af alle, som ikke har haft Synoptik kontaktlinse abo, inden for de sidste 3 mdr. Gælder ved køb af kontaktlinse abonnement i 6 mdr. frem til 22.02.2015 og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  TLF: 36 73 77 55