Certificeret Synsprøve ved optiker - bestil tid | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Certificeret synsprøve i Synoptik
Har du brug for briller eller kontaktlinser? Eller skal styrken justeres i de gamle? Så er det allerbedst at få lavet en Certificeret Synsprøve. Den giver nemlig et komplet billede af din synsfunktion, så dine nye briller eller kontaktlinser bliver skræddersyet dine behov. Som kunde hos Synoptik er synsprøven inkluderet, når du handler hos os. Viser synsprøven at du ikke har behov for briller og/eller kontaktlinser, er det en gratis service. Ellers er prisen kr. 300,- Synoptik er den eneste optikerkæde hvor Synsprøven er certificeret af Dansk Standard. Det er din garanti for en ensartet høj kvalitet, som giver dig det bedste udgangspunkt for en forbedret synsoplevelse.
Bestil tid til en certificeret synsprøve

Hvordan foregår den certificerede synsprøve i synoptik?

Et godt syn er ikke bare et spørgsmål om at kunne se langt væk og tæt på, det handler også om øjnenes samarbejde, evnen til at opfatte 3D og eventuelle bygningsfejl. Derfor består den Certificerede Synsprøve i Synoptik af 21 forskellige målinger. 

Når du er igennem de 21 målinger, viser optikeren et prøvebillede tilpasset din synsfunktion, så du får lov til at opleve resultatet med det samme – og eventuelt korrigere, hvis du ikke oplever, at prøvebilledet står knivskarpt.

Til synsprøven taler I om dine forventninger og behov, så optikeren er bedst muligt rustet til at vejlede dig om den rigtige løsning. Hvis du gerne vil have kontaktlinser, vil optikeren lave en måling af dine øjnes krumning, en sundhedsvurdering af øjnene og øjenomgivelserne, og du vil få lov at prøve kontaktlinser under optikerens supervision.

Hvem udfører synsprøven?

I Synoptik benytter vi os kun af autoriserede optikere. Men hvad betyder det, at optikeren er autoriseret? 

En optiker skal autoriseres igennem Sundhedsstyrelsen. For at blive autoriseret, skal optikeren gennemføre en professionsbachelor på 3,5 år fra EA Dania i Randers eller Københavns Erhvervsakademi.
Få en synsprøve i Synoptik

Husk at bestille tid

Den Certificerede Synsprøve tager omkring en halv time og kræver tidsbestilling. Du kan enten ringe til din nærmeste synoptik-butik eller bestille tid her. Synsprøven tilbydes til alle.


Er det virkelig nødvendigt med en synsprøve?  

Hvis du er i tvivl, om du overhovedet har forringet syn, eller bare har en mistanke om at dine briller eller kontaktlinser kunne trænge til at blive justeret i styrke, kan du starte med en uforpligtende synstest. Den tager kun 5 minutter og kræver ingen tidsbestilling.

Synoptik er den eneste optikerkæde med en Synsprøve certificeret af Dansk Standard

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217