Særligt i Synoptik | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Særligt i Synoptik

I Synoptik arbejder vi for én ting: Tilfredse kunder. Det gør os særlige på en lang række punkter.

Vi er særlige, fordi vi er de eneste i landet, der laver certificerede synsprøver. Vi er særlige, fordi vi forhandler kvalitetsbriller og kontaktlinser til lave priser – altid. Vi er særlige, fordi vi tilbyder gratis hjælp og rådgivning – fx fra vores brillestylister der er uddannede i valg af stel eller med en gratis synstest uden tidsbestilling. Vi er særlige, fordi hver enkelt kunde har særlige behov. 

Nedenfor er en liste over ting som er helt særlige i Synoptik – klik og læs mere...
Vi er særlige, fordi hver enkelt kunde har særlige behov
Synsprøve certificeret af Dansk Standard

Som den eneste optikerkæde kan vi tilbyde vores kunderen synsprøve certificeret af Dansk Standard. Som kunde hos Synoptik er synsprøven inkluderet, når du handler hos os. Viser synsprøven at du ikke har behov for briller og/eller kontaktlinser, er det en gratis service. Ellers er prisen kr. 300,- Hos Synoptik foretages synsprøven altid af autoriserede optikere. Alt sammen for at sikre det bedste udgangspunkt for en forbedret synsoplevelse. Læs mere om Certificeret Synsprøve eller Bestil tid.


Gratis synstest uden tidsbestilling

I Synoptik kan du altid få lavet en gratis, uforpligtende Synstest. Til synstesten får du hurtigt svar på om dine øjne ser, som de skal – eller om du bør få en Certificeret Synsprøve. Testen tager kun 5 minutter og kræver ingen tidsbestilling.

Specialfremstillede øjenproteser i tysk kvalitet

Synoptik har et unikt samarbejde med det tyske øjenprotesefirma Künstliche Augen Hellbach, der er anerkendt over hele verden for deres specialfremstillede øjenproteser.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217