Synoptik.dk – Få 2 for 1 – På alle solbriller uden styrke
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

FÅ 2 FOR 1 PÅ ALLE SOLBRILLER

Få 2 for 1 på alle solbriller uden styrke. Du får det billigste par solbriller med i købet uden beregning. Så kan du vælge fede solbriller, du kan skifte imellem, fra de stærkeste mærker, eller forære solbrille nummer to til kæresten, en ven eller lige hvem, du har lyst til. Alle vores solbriller har 100% UV-beskyttelse til dig, der vil passe på dine øjne og øjenomgivelser.
Kig ind i din Synoptik for at prøve solbrillerne på, og få vores uddannede brillestylisters bud på det helt rigtige valg til dit sommerlook.

Vælg 2 par solbriller uden styrke, og få solbrillen til den laveste pris med i købet uden beregning. Tilbuddet gælder så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud.
Bestil tid
find butik

Brug for styrke i solbrillerne?

Hvis du bruger briller til daglig, bør du unde dig selv et par solbriller med styrke. Ganske enkelt, fordi de øger din komfort og sikrer dig et skarpt og behageligt syn overalt – såvel til hverdag som på ferien. Solbriller med styrke lader dig nyde en god bog i solen, og de er uundværlige i trafikken.

Masser af nyt under solen – se trends for sommeren 2017

Vi har samlet et stort tema med sommerens stærkeste solbrilletrends. De nye trends hedder Athleisure, Vintage, Transparent og Coloursplash og byder på masser af inspiration til dine nye solbriller.
AthleisureTransparentVintageColoursplash

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  TLF: 36 73 77 55