Tilbud på briller, solbriller og kontaktlisner - spar 50 %
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
50 % på køb nr. 2 af briller, solbriller med styrke eller kontaktlinseabonnement
50% PÅ KØB NR. 2
Hvorfor ikke få et par ekstra briller til halv pris? Fx solbriller med styrke, eller læsebriller, så du får det hele med.

Når du køber briller i Synoptik, får du nemlig 50% på dit næste køb indenfor 30 dage. Det er en af dine unikke fordele, du har som kunde hos os. Fordelen gælder både køb af briller, solbriller med styrke og kontaktlinseabonnement, og du bestemmer selv, om du vil benytte denne fordel samtidig med dit første køb eller indenfor 30 dage.

BENYT DIN FORDEL
Har du købt briller inden for de sidste 30 dage, så tag et kig på sæsonens mange brillestel, og kom ind i din Synoptik og få dine ekstra briller eller kontaktlinseabonnement i 3 mdr. til halv pris. Ellers bestil tid til en Certificeret Synsprøve og få alle fordelene i Synoptik.50 % på køb nr. 2 af solbriller til sommeren, kontaktlinser til sport og mere

Tilbud er personligt og gælder i 30 dage på køb af ekstra briller eller kontaktlinseabonnement i 3 mdr. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

KONTAKTLINSEABONNEMENT FRA 148,- PR. MD.
Du får også 50% rabat på køb af et nyt kontaktlinseabonnement i 3 mdr., når du køber briller. Vi hjælper dig naturligvis med at finde den helt rigtige type kontaktlinser – også hvis kontaktlinser er helt nyt for dig.Kontaktlinseabonnement hos Synoptik med mange fordele

* Laveste pris tæller som 2. køb og kan kombineres med rabat på 1. køb. Købene skal foretages samtidig. Prisen på kontaktlinseabonnement regnes på 12 måneder. Rabatten kan ikke gives til 3. parts betalte briller og kontaktlinseabonnementer (hvor arbejdspladsen betaler). Der kan ikke opnås yderligere rabatter end de 50%. Fx aldersrabat o. lign.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook