85% på stel og kontaktlinser | Udsalg i Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Bestil tid

Få lækre stel og
behagelige kontaktlinser

Find din nye brillestil! Kig ind og se, hvad Carrera, Marc Jacobs, Fuzion, Bjørn Borg, Be Bright og de mange andre lækre mærker på vores udsalg kan gøre for dig.

Du kan også vælge at opleve friheden med behagelige kontaktlinser hver dag eller som supplement til briller et par dage om ugen, som det passer dig.


Køber du briller senest 31. januar 2018, kan du finansiere dem rentefrit
i 24 mdr. og vente med første betaling til efter påske.
Gælder massevis af stel v/køb af glas og v/kontaktlinseabo. i 6 mdr. frem til 25.02.18. Rabat på kontaktlinseabo. gives i 2 mdr.
Kan benyttes af alle uden Synoptik kontaktlinseabo. inden for de sidste 3 mdr. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Alle kan bruge kontaktlinser

Den nyeste generation af kontaktlinser findes i så mange varianter og styrker, at netop du kan få det rigtige match. Find ud af, om kontaktlinser er noget for dig – hele tiden eller bare en gang imellem – ved at prøve dem nu, hvor du sparer 85% på kontaktlinseabonnement i to måneder.

Vi finder de rigtige kontaktlinser til dig, lærer dig at bruge dem – og giver dig 10 par gratis kontaktlinser med hjem, så du kan beslutte dig i ro og fred.

Personlig brillestylist

Få forslag til stel, der fremhæver dine farver, dit ansigt og din personlige stil – og måske endda udfordrer din vante stil med ny inspiration. Med 85% på stel og vejledning fra vores brillestylister er det let at vælge nye briller hos os.

Du er også velkommen til at finde din brillestel med vores online Brilleguide.

Kvalitetsglas
til lave priser

Brilleglas af højeste kvalitet er det vigtigste for et godt og afslappet syn. Uanset om du vælger glas med enkeltstyrke, flerstyrke eller solglas, har vi glas i alle prisklasser med unikke egenskaber til dine behov.

Fræk, farlig eller 80’er?

Følg os på Facebook!


Så er du altid opdateret med aktuelle tilbud, brilletrends, konkurrencer og masser af gode råd om dit syn.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook