Oplev friheden med kontaktlinser– gratis i tre måneder

Er du fanget af myter, der afholder dig fra at opleve friheden med kontaktlinser – som fx myterne om, at kontaktlinser kun findes med enkeltstyrke, er svære at bruge og koster det hvide ud af øjnene? Sandheden er, at alle kan bruge kontaktlinser. Også dig, der har brug for flere styrker for at se godt på alle afstande. 

Lige nu giver vi dig de første 3 måneder gratis, hvis du har lyst til at prøve et 6 måneders kontaktlinseabonnement. Alt du skal gøre er at kigge ind til Kontaktlinsedage. Her står vi klar med eksperter i alle vores butikker, der kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til dine behov og vejlede dig i at bruge kontaktlinser. 

Tilbuddet gælder fra 23.06.19 til 31.08.19 ved køb af kontaktlinseabo. Abonnement er bindende i 6 mdr. og fortsætter til det opsiges med 1 måneds varsel. Mindstepris i bindingsperiode ved fuldtidsabo. er 444 kr. (148 kr./md.). Kan benyttes af alle, der ikke har haft Synoptik kontaktlinseabo. inden for de seneste 3 mdr. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. 10 dages prøvetid.

Abonnement fra 41,- kr. / måned

Kontaktlinser koster ikke det hvide ud af øjnene hos os. Du vælger selv, hvordan dit abonnement skal skrues sammen – og kan fx få enkeltstyrkekontaktlinser én dag om ugen for bare 41,- / måned. Du kan i Synoptik med andre ord få kontaktlinse-abonnement på lige præcis det antal dage om ugen, du ønsker.

Få flere styrker

Alle kan bruge kontaktlinser. Også hvis du har bygningsfejl eller behov for flere styrker. Hos os får du flerstyrkekontaktlinser, hvor hjernen automatisk vælger mellem læsefeltet og afstandsfeltet, så du ser lige godt på alle afstande.

Et forhold med flere fordele

Når du vælger et kontaktlinseabonnement hos os, får du en række fordele med. Fordele, der gør dit liv lettere. Fordele, der sikrer dig kontante rabatter. Og fordele, der giver dig tryghed ved, at vi tager hånd om dine øjne.

Se alle fordelene ved kontaktlinseabonnement 

Bestil tid til en synsprøve