Bestil tid til Certificeret Synsprøve og Kontaktlinsetjek i Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Bestil tid hos synoptik

Start med at vælge, om du ønsker at bestille tid til en Certificeret Synsprøve, kontaktlinsetjek eller til at prøve kontaktlinser. Synoptik er den eneste optikerkæde i Danmark, der tilbyder en synsprøve og et kontaktlinsetjek certificeret af Dansk Standard. Den udføres af vores autoriserede optikere, der gennem individuelle målinger undersøger dit syn, hvordan dine øjne arbejder sammen, evnen til at opfatte 3D og om du har eventuelle bygningsfejl. Den Certificerede Synsprøve koster 148,-, men er gratis lige nu, og er din garanti for et komplet billede af din synsfunktion, så du oplever en synlig forskel.

1. Bestil tid til...

Kun i Synoptik får du en synsprøve certificeret af Dansk Standard, og den udføres altid af en autoriseret optiker. Det sikrer dig samme høje faglighed i alle vores butikker.

2. Vælg butik

3. Vælg dato, tid og optiker

4. Dine kontaktinformationer

Modtag gode tilbud

Vil du modtage information fra Synoptik om synet, tilbud, events, konkurrencer, briller, solbriller og kontaktlinser via sociale medier, telefon, sms og e-mail?

Må vi kontakte dig via:


Du kan til enhver tid afmelde dig fremtidige informationer. Se vores persondatapolitik.

Spørgsmål eller brug for hjælp? Ring eller skriv til os

Hvis der er noget, som gør, at du ikke kan bestille en tid, du ønsker, kan du skrive eller ringe direkte til din Synoptik butik.

Find din butik

Tak for din tidsbestilling

Vi glæder os til at se dig hos Synoptik til Synsprøve

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook