HUGO

Der er ikke noget at sige til, hvis navnet HUGO virker bekendt. HUGO blev etableret i 1999 som en overbygning af mærket, som alle kvalitets- og modebevidste mænd kender til: Hugo Boss.

HUGO henvender sig til moderigtige unge med sans for detaljen. Mærket, der allerede nu har vundet stor anerkendelse verden over, kombinerer Hugo Boss' stilsikre kvalitetsarv med en gennemgående kreativitet og nye, moderigtige detaljer. Altid med stor innovation.

HUGO handler om individualitet. Om at gøre det, du vil. At udtrykke, hvad du vil. Det får du de bedste forudsætninger for at gøre med briller og solbriller fra HUGO, som lader dig gå foran. Med stil og stor karisma.

SE UDVALG AF HUGO-BRILLER

SE UDVALG AF HUGO-SOLBRILLER

Kreativitet og moderigtighed i en æstetisk kombination

HUGO lader dig opleve stor frihed, når du skal finde dit udseende til din hverdag. Mærkets evige orientering mod sæsonens nyeste trends giver dig mulighed for at finde briller og solbriller, der passer til alle sider af din garderobe. Uanset om du vil skille dig ud fra mængden eller vil have et udseende, der er afslappet og casual. HUGO har briller til alle, der vil udtrykke sig moderigtigt.

HUGO har en moderne stil, der finder en æstetisk balance mellem god form, funktion og design. Især takket være brillernes og solbrillernes ekstravagante kvalitetsmaterialer, som giver dig værdi for pengene. Og tilmed til skarpe priser.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.