Marc Jacobs

Amerikanske Marc Jacobs har længe været en sand favorit blandt alle mode- og kvalitetsbevidste mennesker, der ønsker at udtrykke sig luksuriøst og på baggrund af modens aktuelle tendenser.

Marc Jacobs blev etableret i New York i 1986, og det ekstravagante designermærke har siden da taget modebranchen med storm. Og fortsætter med at gøre det. Brille- og solbrillekollektionernes stil er både rå, elegant og cool. Uanset om du vælger briller eller solbriller fra Marc Jacobs, får du mulighed for at skille dig ud fra mængden. Præcis som Marc Jacobs selv gør.

SE BRILLER FRA MARC JACOBS

SE SOLBRILLER FRA MARC JACOBS

Oplev Marc Jacobs i Synoptik

Marc Jacobs' briller og solbriller er især kendte for deres banebrydende stil. En stil, der har ført Marc Jacobs helt til tops i modebranchen og gjort mærket til en sikker vinder blandt alle, der vil have et moderne udtryk.

Inspirationen bliver ofte hentet i de markante modetendenser fra 1940’erne og 1980’erne, og ord som 'luksus' og 'grunge' kombineres med stor perfektion i alt, hvad Marc Jacobs udretter. Kvaliteten er helt i top, og designet er ungdommeligt, provokerende, barnligt og skørt. Med andre ord er det ideelt til dig, der vil udtrykke dig moderigtigt.

Marc Jacobs fører altid an og hjælper dig med at have fingeren på pulsen i din hverdag.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.