Pilgrim

Pilgrim er dansk design, når det er allerbedst. Med elegante detaljer og fine, æstetiske udsmykninger på brillestængerne formår Pilgrim at gøre dit udtryk tidløst og personligt. På en og samme tid.

Pilgrim-briller er ideelle til dig, der går op i din stil og vil have et par unikke kvalitetsbriller, som understreger din naturlige skønhed og feminine side. Trods brillernes afdæmpede udtryk vækker de opsigt med flotte farver, krystaller og perler på stængerne.

Vælg Pilgrim-briller og få et Pilgrim-armbånd

Ved at vælge Pilgrim-briller med vores unikke kvalitetsglas i din lokale Synoptik kan du ikke kun se frem til et skarpere syn. Med i købet får du også et sæt smykker fra Pilgrim, som kan være prikken over i'et på dit nye, trendy look.

SE UDVALG AF PILGRIM

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Tilbuddet gælder indtil den 30.06.21.

Fra smykkesalg på festivaler til trendsættende briller

Pilgrims rejse mod toppen startede i 1983. Annemette Markvad og Thomas Adamsen producerede håndlavede smykker, som de solgte på festivaler. Siden da gik det stærkt. Det danske mærke blev hurtigt en sand favorit blandt kvinder, der ville udtrykke sig med stil og ikke ville gå på kompromis med kvalitet.

Den familieejede virksomheds baggrund inden for smykkedesign er klar og tydelig i alle de briller, som modebevidste brillebrugere bliver mødt af. De indeholder de velkendte feminine detaljer, der netop også kendetegner mærkets smykker.

Pilgrim-briller er - ligesom smykkerne - altid produceret i rene kvalitetsmaterialer. Og så er de naturligvis afstemt med de aktuelle trends inden for brillemode.

SE UDVALG AF PILGRIM

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.