Polaroid

Polaroid giver dig mulighed for at beskytte dine øjne optimalt i solen og tilmed gøre det med tidløst udtryk. Polaroid solbrillers polariserede solbrilleglas, der er markedets mest avancerede solbrilleglas, filtrerer selektivt solens UV-lys, eliminerer blænding og giver dig en forbedret opfattelse af farver og kontraster.

I Polaroids nye kollektion af kvalitetssolbriller til mænd og damer finder du et bredt udvalg af originale modeller, som skiller sig ud med både farverige og minimalistiske designs. Alle i unikke letvægtsmaterialer, der giver dit udseende kant. Alt imens du samtidig er garanteret 100% UV-beskyttelse, som alle Polaroid-solbriller i vores sortiment yder.

Polaroid solbriller er ideelle til din aktive livsstil

Polaroid solbriller bliver verden over anvendt af mennesker med aktive lyster. Hvad enten det er til fiskeri, cykling, sejlads eller skisport, som især giver et behov for et skarpt syn i solen. Polaroid solbriller formår som ingen andre solbriller at fjerne genskær fra bl.a. vandet og give dig en synskomfort, der effektivt lader dig stille skarpt i solens dejlige, men usunde stråler.

SE UDVALG AF POLAROID

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Polariserede solbrilleglas gør en synlig og beskyttende forskel

I 1942 droppede Edwin ud af Havard og begyndte på et nyt projekt, der skulle vise sig at tage verden med storm. Han udviklede det, der i dag er kendt som polariserede glas. De glas, der findes i kameraer og i Polaroid solbriller.

Polaroids polariserede solbrilleglas blokerer effektivt mod solens stråler og giver dig mulighed for at stille skarpt. Uanset hvad du foretager dig i din hverdag. Og uanset hvor de befinder dig. Polaroid solbriller får alt til at gå op i en højere enhed. For både dit syn og dit udseende.

SE UDVALG AF POLAROID

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.