David Beckham Eyewear

David Beckham er ikke kun kendt for sine fantastiske egenskaber på en fodboldbane. Han er også kendt som et af verdens ultimativt største modeikoner. Netop den ikoniske stil gør David Beckham tilgængelig for andre mennesker, der ønsker et lige så stilet udtryk.

David Beckhams briller og solbriller har unikke designs og et væld af ekstravagante detaljer, der hurtigt leder tankerne over på det perfekte. En unik detalje i form af en talisman, der pryder alle briller og solbriller fra David Beckham, er et symbol på den frihed, som modeikonet nu gør tilgængelig for alle. Og den giver hurtigt et indtryk af, hvor velovervejet kollektionen er.

Intet er overladt til tilfældighederne. Snarere tværtimod.

SE DAVID BECKHAM-BRILLER

SE DAVID BECKHAM-SOLBRILLER

Tidløst britisk udtryk

David Beckham Eyewear formår på overbevisende manér at fusionere den tidløse engelske casual-stil med et ambitiøst og eksklusivt udtryk. Kollektionen indeholder et væld af forskellige stilarter, som giver dig mulighed for at finde lige præcis de briller eller solbriller, der passer bedst til dig og din garderobe.

David Beckham er med i alle kollektionens processer. Alt sammen for at sikre dig en optimal kvalitet. Og et ekstravagant udseende, der altid er i overensstemmelse modens aktuelle trends og tendenser. På den måde sørger David Beckham selv for, at du opnår dit bedste udtryk med dine briller og solbriller.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta'r dit syn alvorligt.