Vælg specialglas i dine briller, der sørger for et skarpt og afslappet syn – Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Specialglas
forbedrer din
hverdag

Hvis du til dagligt sidder i længere tid foran skærmen, oplever du måske træthed og anstrengte øjne. Eller påvirkes dit syn i trafikken af skarpt lys og forstyrrende refleksioner? Hos os har du unikke muligheder for at vælge specialfremstillede glas, der giver større velvære og sørger for et skarpt og afslappet syn i alle situationer.
Bestil tid

Undgå trætte øjne med
specialglas

Det med de firkantede øjne er en skrøne, men til gengæld får de fleste af os for meget af det blå lys, når vi benytter smartphones, tablets, computer- og tv-skærme i vores dagligdag. Det blå lys er en del af det naturlige lys, som er med til at opretholde kroppens døgnrytme. Men udsætter du øjnene for meget store mængder blåt lys, er det anstrengende for øjnene og kan føre til træthed – og nogle oplever endda søvnbesvær. Skærmlys filter er en overfladebehandling af dine brilleglas, der reducerer det blå lys fra skærme, så det svarer til den mængde, der forekommer i naturligt lys.

Det er ideelt for dig, der:
  • Tilbringer det meste af din dag foran en skærm – fx på jobbet
  • Oplever trætte øjne og et anstrengt syn foran skærmen
  • Vil opleve et bedre velbefindende ved en naturlig og uforstyrret døgnrytme
Kig ind i butikken og hør mere om muligheden for skærmlys filter, der fås til de fleste af vores mange kvalitetsglas.

Se skarpt og behageligt i trafikken

Et godt syn er helt afgørende for din trafiksikkerhed. Hos os har du mulighed for at få specielle trafikglas i dine briller, så du undgår generende refleksioner fra en regnvåd landevej og blænding fra gadebelysning og moderne Xenon og LED lygter.

Vores innovative trafikglas har en filtertoning, der reducerer de forstyrrende effekter, så du oplever bedre kontrast om dagen og undgår blænding og refleksion i dine briller i aften- og nattetimerne.
Trafikglas fås også som solbrilleglas, der er den ultimative løsning for et skarpt og sikkert syn i trafikken, især når solen hænger lavt.

I butikken kan vi hjælpe dig med hvilke overflade-behandlinger, der passer bedst til dig og dine behov. Start med at bestille tid til en Udvidet Synsprøve
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook