Brilleglas fra Rodenstock i højeste tyske kvalitet | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Glas er ikke bare glas

Hos Synoptik er kvalitet i højsædet, og vi har altid dine ønsker og behov for øje. Det gælder lige fra din første Certificerede Synsprøve, til du kigger ind i butikken for at få efterset eller justeret dine briller. Og vi er lige så skarpe, når det gælder priserne på vores glas. Her får du nemlig den bedste kvalitet til gode priser, både når det gælder enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas. 

Glas fra Rodenstock
Det bedste brilleglas

Dit syn er vigtigt for os. Derfor er glas ikke bare glas hos Synoptik. Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Af den grund er alle vores brilleglas af højeste kvalitet. Vi har et tæt samarbejde med de store europædiske leverandører. De har udviklet teknologier, der gør det muligt at tilpasse glassene præcist til din ansigtsform, afstanden mellem dine øjne og det brillestel, du har valgt. På Synoptiks eget værksted foretager vi den sidste tilpasning. Det giver dig den bedste synsoplevelse, fordi dine briller og dine brilleglas er tilpasset lige præcis dig.

Kun de bedste briller er gode nok til dig
Dit syn er vigtigt for, hvordan du fungerer i din hverdag. Når du skal have nye briller, er det synsprøven, der afgør, om du får de rigtige glas og dermed de bedste briller til lige netop dig. Synoptik er den eneste optikerkæde, der tilbyder en synprøve, der er certificeret og godkendt af Dansk Standard. Det er din garanti for, at du får de helt rigtige briller med glas, der passer netop til dit syn.Få en synsprøve certificeret af Dansk Standard

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook