Briller & brillestel med 85% udsalg | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Find dit nye brillestel
Hvilke briller klæder mig? Og hvilke briller skal jeg vælge? De to spørgsmål får vi tit i Synoptik. Du har sikkert en idé om, hvilke brillestel, du synes er flotte, men måske er du i tvivl, om de nye briller vil klæde dig. Heldigvis har vi i Synoptik både styr på brillemode og på hvilke brillestel, der klæder den enkelte.

Hvis du vil have et hurtigt overblik over brillestel, der matcher din stil, så prøv vores Brilleguide. Her vælger du farver, materialer og stil, og så giver vi dig et bud på hvilke brillestel, der er noget for dig. Du kan også finde inspiration til dine nye briller i vores store udvalg af lækre brillestel, eller du kan komme ned i din Synoptik og få hjælp af vores dygtige uddannede brillestylister. 

Synoptik brilleguide
Se sæsonens lækre stel
FÅ HJÆLP AF SYNOPTIKS BRILLESTYLISTER
Få hjælp af vores brillestylister
Briller skal prøves på. Når du kommer ned i din Synoptik, kan du prøve så mange brillestel, du vil, for at finde de perfekte nye briller. Vores uddannede brillespecialister hjælper dig gerne med at finde et par briller, der klæder dig. Vi har stor erfaring i at finde de rigtige briller til forskellige mennesker, og vi vil også meget gerne hjælpe med at finde det helt rigtige brillestel til dig. 

Bestil tid

Del på Facebook
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook