C-Line

0 Resultater
Relevans

Ingen resultater

Der er intet match på "" - kontrollér stavemåden eller prøv et mindre specifikt søgeudtryk

C-line briller - underspillet elegance

C-line sætter en ære i at levere briller af høj kvalitet i et overkommeligt prisleje. Rene linjer og nedtonede farver er gennemgående i C-lines ’Always Chic’ design, som gennemsyrer kollektionen fra det populære brillemærke. Resultatet er et klassisk og enkelt look, der klæder dig. Uanset hvad du vil foretage dig i din hverdag. Og uanset hvilken anledning du har behov for briller til.

C-line briller er til stilsikre kvinder og mænd, der foretrækker klædelig kvalitet og komfort frem for flygtige modetrends, men er mere til den klassiske brillemode, der igen i år er aktuel i sæsonens trends og tendenser.

Har du lyst til at prøve C-line briller?

Kig ind i din lokale Synoptik, eller bestil tid til en Synsprøve med sundhedstjek. Ud over at udmåle dine præcise styrker og kortlægge, om dine C-line briller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl eller alderssyn, foretager vores autorisrede optikere et omfattende tjek af dine øjnes sundhed. Vi undersøger dig bl.a. for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende får du hjælp af vores glasspecialister til at finde de kvalitets- og specialglas, der passer bedst til din hverdag. Og vores uddannede brillestylister bruger deres ekspertise om den nyeste brillemode til at finde de briller fra C-line, der passer bedst til din ansigtsform, dine farver, din øvrige stil og meget mere.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.