Heritage briller

36 Resultater
Sortér efter
Relevans

Heritage briller - vintageinspireret elegance

Heritage er en del af GrandVision, som er en global brillegigant, der står bag en række eksklusive mærker. Heritage er især kendt og elsket for at skabe briller i perfekt retrodesign, der altid er afstemt med modens aktuelle trends. Mærket markerer sig ved at designe briller, der er inspireret af de store brilleikoner, vi har set gennem tiden. Heritage briller har ofte en stor, men subtil detaljerigdom, som er med til at underbygge det elegante look, som Heritage briller er din garanti for.

Med de retroinspirerede og klassiske brillestel får du med Heritage et par briller, der er tidløse og autentiske. Alle Heritage briller i vores omfattende udvalg har diskrete detaljer, som er med til at give dig et ekstravagant udseende. Med skildpaddemønster og læderindsatser ledes tankerne tilbage i tiden. Du får med andre ord det rigtige vintage-udtryk i god kvalitet med et par briller fra Heritage.

Har du lyst til at prøve et par Heritage-briller?

Hvis du har lyst til at prøve et par briller fra Heritage, er du altid velkommen til at kigge forbi din lokale Synoptik eller at bestille tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og kortlægger, om dine Heritage briller skal korrigere for f.eks. nærsynethed, langsynethed, bestemte bygningsfejl eller alderssyn.

Efterfølgende hjælper vores uddannede brillestylister dig med at finde det brillestel, der klæder dig bedst. Vi kigger bl.a. på, hvilke Heritage briller der passer til din ansigtsform, din øvrige stil og dit ansigts enkelte dele, når vi giver dig ekspertrådgivning om det bedste valg af briller fra Heritage.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE 

Hvilke brilleglas passer til dig?

Når du har fundet det helt rigtige brillestel fra Heritage, skal du vælge dine brilleglas. Hos Synoptik finder du udelukkende brilleglas af høj kvalitet. Vi ved, at glas ikke bare er glas. Og kun det bedste er godt nok til dig og dit syn.

Vi har brilleglas i mange forskellige priskategorier. Uanset hvad dit budget er, kan du finde et par Heritage briller med glas i høj kvalitet. Og når du køber brilleglas, har du et væld af muligheder for at tilvælge ekstra funktioner og unikke specialglas, som passer til din moderne hverdag: Skal dine briller blive mørkere, når du er ude i solen? Eller skal de reducere det blå lys fra din computer, dit fjernsyn eller din smartphone?

Dine muligheder er mange. Tag en snak med vores glasspecialister, og find et par Heritage briller, der passer bedst til dig, dit syn og dine behov i din hverdag.

Heritage-briller til kvinder

Her på siden kan du se hele vores udvalg af briller fra Heritage til kvinder. Øverst på siden kan du filtrere på køn, så du kun får vist de relevante briller. Brilledesignet til kvinder fra Heritage byder bl.a. på lette og feminine brillestel i gyldne toner, der leder tankerne hen imod 1980’erne – dog altid med et moderne twist.

Heritage-briller til mænd

Heritage laver naturligvis også briller i perfekt retrodesign til mænd. Med et par Heritage-briller til mænd er du sikret et moderne udtryk med rødder i mange af de ikoniske brillestel, som vi har set gennem tiderne – og utvivlsomt fortsætter med at se mere til. Og altid afstemt med modens aktuelle trends og tendenser.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.