Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Bestil tid

Spar 50% på kvalitetsbriller lidt endnu

Dine øjne kan have behov for en kontaktlinsepause engang imellem. Og så er det rart at have kvalitetsbriller at skifte med. Derfor forlænger vi halv pris på hele brillen. Vælg frit stel fra alle vores designere, fx Hugo Boss, Gucci, Marc Jacobs, Burberry og Ray-Ban, inkl. glas fra Basic til Guld. Du sparer 50% på briller – blot du handler senest den 9. december.

Vidste du? At du hos os kan opdele betalingen i 24 rater med 0,- gebyr og 0,- rente. Kig ind i butikken og hør mere.

Gælder alle stel med basis-, bronze-, sølv- og guld-glas frem til 20.10.2018 9.12.2018. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Vælg kvalitetsglas fra basis til guldDu kan frit vælge mellem basis-, bronze-, sølv- og guld-glas i dine nye briller til halv pris. Så hvorfor ikke opleve den synlige forskel i udsyn og komfort med glas, der er særligt tynde og lette, modstandsdygtige over for ridser, ekstra smudsafvisende eller mere slidstærke?

Brillemoden
lige nu


Hvad end du er den sporty type, sværmer for eksotiske kulturer, elsker 90’erne eller er helt cool og klassisk, byder de aktuelle brilletrends på inspiration til dig. Og i vores butikker har vi, som noget helt unikt, uddannede brillestylister, der kan hjælpe med at udvælge briller til din personlige stil.

Pas på dit syn og din sundhedEr du i tvivl, om du ser optimalt? Eller har du ofte hovedpine, nakkesmerter eller er træt? Så anbefaler vi en Udvidet Synsprøve. Har dit syn forandret sig, kan den rette justering af dine styrker nemlig gøre en synlig forskel for din livskvalitet. Og ved eventuelle tegn på sygdomme, sender vi dig videre til lægen, så du har mulighed for at forebygge i tide.

Bestil tid – og oplev en synlig forskel.Kun hos os får du en synsprøve med sundhedstjek, der er certificeret af Dansk Standard. Det giver dig sikkerhed for kvaliteten og for den bedste løsning til dit synsbehov.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook