Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Bestil tid

Skynd dig – og få to par briller for en brilles pris

Når du køber briller med enkeltstyrkeglas fra 1.598 kr., får du briller eller solbriller i din styrke til 1.598 kr. med i købet. Og har du brug for flerstyrkeglas, får du to par briller fra 2.498 kr. Så har du mere at vælge mellem, når du vil aflaste dine øjne eller styrke dit udseende med briller – men skynd dig, for 2 for 1 slutter den 28. april.

Bestil tid til en Certificeret Synsprøve med Sundhedstjek, og kom ind og oplev en synlig forskel.
I butikken beregner vi, om du gør det bedste køb med 2 for 1 eller med 25% på hele brillen, som er din faste abonnementsfordel hos os.

Gælder indtil 28.04.18 ved køb af briller fra 1.598 kr. Ekstra brille eller solbrille med styrke: Enkeltstyrke værdi 1.598 kr. og flerstyrke værdi 2.498 kr. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Kast et blik på
de nyeste trends

Vi har samlet sæsonens trends i et stort tema med masser af inspiration til dine nye briller og solbriller.

Forårets nye tendenser er #Transparent, #Sporty, Twist, #The 90’s are back, #Blend of cultures – og med 2 for 1 har du chancen for at udforske flere af dem.Husk også, at vores uddannede brillestylister gerne hjælper med at finde den stil, der klæder dig allerbedst, når du prøver sæsonens nye briller og solbriller hos os.

Se solsikkert
året rundtUanset om solen blænder fra en lav vinkel eller står højt på himlen, er solbriller med styrke nærmest uundværlige. De sikrer dig et skarpt syn 365 dage om året og beskytter dine øjne 100% mod skadelige UV-stråler.

Det gør solbriller med styrke til et stærkt valg som din anden brille nu, hvor du får 2 for 1.

OPLEV EN
SYNLIG
FORSKEL MED
SPECIALGLAS


Bliver dine øjne trætte og anstrengte af at arbejde ved skærmen? Eller påvirkes dit syn i trafikken af forstyrrende refleksioner?

2 for 1 er en unik mulighed for at få glas med særlige egenskaber, som fx kan filtrere trafik- og skærmlys, og derved gøre din hverdag mere behagelig.

Følg os på Facebook!


Så er du altid opdateret med aktuelle tilbud, brilletrends, konkurrencer og masser af gode råd om dit syn.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook