Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Bestil tid

Få halv pris og oplev en synlig forskel

Dine øjne kan have behov for en kontaktlinsepause engang imellem. Og så er det rart at have kvalitetsbriller at skifte med. Derfor tilbyder vi halv pris på hele brillen lige nu. Se efterårets nyheder fra Marc Jacobs, Burberry, Ray-Ban og mange flere – og beregn tilbudsprisen på dine nye briller med basis-, bronze-, sølv- eller guld-glas.

Synet er din vigtigste sans. Så det er vigtigt at holde et vågent øje med det – fx ved en Certificeret Synsprøve med Sundhedstjek hos vores autoriserede optikere, der sikrer, at du får det hele med.

Gælder alle stel med basis-, bronze-, sølv- og guld-glas frem til d. 28.10.2018. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Vælg kvalitetsglas fra basis til guldDu kan frit vælge mellem basis-, bronze-, sølv- og guld-glas i dine nye briller til halv pris. Så hvorfor ikke opleve den synlige forskel i udsyn og komfort med glas, der er særligt tynde og lette, modstandsdygtige over for ridser, ekstra smudsafvisende eller mere slidstærke?

Brillemoden
lige nu


Hvad end du er den sporty type, sværmer for eksotiske kulturer, elsker 90’erne eller er helt cool og klassisk, byder de aktuelle brilletrends på inspiration til dig. Og i vores butikker har vi, som noget helt unikt, uddannede brillestylister, der kan hjælpe med at udvælge briller til din personlige stil.

Pas på dit syn og din sundhedEr du i tvivl, om du ser optimalt? Eller har du ofte hovedpine, nakkesmerter eller er træt? Så anbefaler vi en Certificeret Synsprøve med Sundhedstjek. Har dit syn forandret sig, kan den rette justering af dine styrker nemlig gøre en synlig forskel for din livskvalitet. Og ved eventuelle tegn på sygdomme, sender vi dig videre til lægen, så du har mulighed for at forebygge i tide.

Bestil tid – og oplev en synlig forskel.Kun hos os får du en synsprøve med sundhedstjek, der er certificeret af Dansk Standard. Det giver dig sikkerhed for kvaliteten og for den bedste løsning til dit synsbehov.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook