Nyd din eksklusive fordelsrabat

Få hele 25% rabat på briller og solbriller

Som en del af din virksomheds firmaaftale med Synoptik tilbyder vi dig og din husstand hele 25% rabat på privatkøb af briller, briller og solbriller til et All-Inclusive™ Abonnement samt solbriller fra populære mærker som Ray-Ban, Gucci, Burberry, Hugo Boss, Saint Laurent, Emporio Armani og mange flere.

Så let er det

  1. Brug din erhvervssynsprøve, eller bestil tid til en Udvidet Synsprøve (298 kr.), før du besøger din lokale Synoptik 
  2. Vis nedenstående fordelsrabat på din mobil i butikken for at opnå din eksklusive rabat

Din fordelsrabat er kun gældende i vores fysiske butikker, men find allerede nu inspiration på synoptik.dk. Vær opmærksom på, at ikke alle modeller og mærker findes i samtlige butikker.

SE UDVALG AF KVALITETSBRILLER

SE UDVALG AF DESIGNERSOLBRILLER

Kig forbi til skarpe priser

Hvis du er medarbejder, kan du blot bruge resultatet fra din erhvervssynsprøve til dine nye briller eller solbriller med styrke. Er du fra samme husstand, starter dit skarpere syn med hele 25% rabat med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek (pris 298 kr.). Her udmåler vores autoriserede optikere dine præcise styrker og sørger for, at du kan stille skarpt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i en af vores butikker og håber, at du får glæde af din eksklusive fordelsrabat.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn alvorligt.

Rabatordningen er gyldig frem til den 31.12.2022 og er kun gældende til private virksomheders medarbejdere inkl. husstande, som har en firmaaftale med Synoptik A/S. Den kan ikke benyttes på synoptik.dk eller kombineres med andre tilbud eller rabatter i butikken. Rabatordningen kan ændres uden varsel.