Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

VI FEJRER VORES NYE INSTAGRAM-PROFIL MED KONKURRENCEN #SYNOPTIKVINKEL

Konkurrencebetingelser for #Synoptikvinkel

Er du god til at stille skarpt på verden omkring dig? Og kan du indfange øjeblikket, hvor du oplever en synlig forskel? Så er du måske den heldige vinder af solbriller for 2.500,-.

Sådan deltager du i konkurrencen:

1.
Tag et superskarpt og lækkert billede af øjeblikket, hvor du oplever en synlig forskel, som samtidig emmer af livskvalitet.
2.
Del billedet på Instagram med #synoptikvinkel.
3.
Læn dig tilbage, nyd sommeren og glæd dig til at få besked om at du har vundet.

Hvordan vinder du?

Hos Synoptik udvælger vi det billede, som vi vurderer er mest originalt og som bedst repræsenterer en situation eller begivenhed der betyder noget for dig eller dine øjne. Altså en synlig forskel.Hvem kan deltage?

Det er kun brugere, som følger Synoptik med en åben Instagram, der kan deltage i konkurrencen. Det er gratis at oprette en profil, og du kan til hver en tid afmelde dig igen. Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes.

Dette skal du også vide:


Instagram-konkurrencen #Synoptikvinkel er oprettet og drives af Synoptik. Konkurrencen er dermed hverken oprettet eller drevet af Facebook Inc. De oplysninger, der gives, er udelukkende til brug ifm. konkurrencen og vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Du vil som deltager i konkurrencen via Instagram udelukkende få tilsendt meddelelser om resultatet af konkurrencen.

Ved at deltage accepterer du samtidig, at dit billede må bruges på Synoptiks Instagram-profil og synoptik.dk.

Du skal have rettigheder til det billede, du deler, og optræder der andre personer på billedet, skal du have samtykke til, at du må dele billedet i denne sammenhæng.Præmie


Præmien består af et gavekort til solbriller til en værdi af kr. 2.500. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmier skal indberettes til SKAT, da de indkomstbeskattes.Tidsforløb


Konkurrencen løber fra d. 13/7 til 17/8 kl. 12.Vinder


Vinderen offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato og får direkte besked via Instagram.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook