Fri levering til butik
Fri levering til udleveringssted ved +499 kr.
Altid fri retur på online køb

ACUVUE® kontaktlinser - Køb online

8 Resultater
Relevans

Køb ACUVUE® kontaktlinser med -25 %

Med ACUVUE® får du komfortable kontaktlinser med -25 % online på Synoptik.dk til og med 28.02.21. Når du vælger kontaktlinser fra ACUVUE®, får du bløde og innovative kontaktlinser med UV-blokering* og avanceret teknologi, der er designet til at arbejde i harmoni med dine øjne.  

Spar 25 % og køb nu, hvis du kender kender din specifikke linsetype og i forvejen bruger ACUVUE®. Er du i tvivl eller ønsker at prøve en ny kontaktlinsetype, skal du bestille en tid hos vores dygtige optikere.

Køb online i dag og få leveret til døren eller Synoptik nær dig. 

*Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokering, som yder beskyttelse mod skadelige UV-stråler, der rammer hornhinden og øjet. UV-absorberende kontaktlinser er IKKE en erstatning for beskyttende UV-absorberende briller eller solbriller, fordi de ikke dækker øjet og øjenomgivelserne fuldstændigt. Du bør fortsat anvende UV-absorberende briller, som din optiker anviser.

Prøv kontaktlinser fra ACUVUE® gratis i 10 dage

Hvis du ikke har prøvet ACUVUE® kontaktlinser eller fundet din favorit endnu, men gerne vil mærke friheden, kan du også prøve gratis i 10 dage hos Synoptik (eller 14 dage ved 14-dagslinser). 
Hvis du ønsker ændringer ift. til de linser, du allerede bruger, eller er i tvivl om, hvilke kontaktlinser der passer bedst til dit syn og dine behov, anbefaler vi, at du bestiller tid til "Prøv kontaktlinser", som er altafgørende for at give dig den bedste vejledning til valg af linser. Vores autoriserede optikere undersøger dit syn og rådgiver dig på den baggrund om, hvilke kontaktlinser der er de rette for netop dig. Hvis det er første gang, du skal prøve kontaktlinser, så lærer vi dig naturligvis at sætte dem i og tage dem ud igen.

I Synoptik er det vores glæde og forpligtelse at tilbyde dig et klart, komfortabelt og sundt syn, så du kan fokusere på dit liv – ikke dine linser. Vi ta’r nemlig dit syn alvorligt.

Bestil tid til synsprøve & prøv kontaktlinser

 

Lær mere om de innovative kontaktlinser fra ACUVUE®