Stil komfortabelt skarpt med iWear® Flex

Nu kan du stille skarpt på et nyt niveau. Med iWear® Flex-kontaktlinser, som er det nyeste skud på stammen fra populære iWear®, kan du opleve den første og eneste endagslinse af silikonehydrogel med Smart Touch™-teknologi, der fås som både enkeltstyrke- og flerstyrkekontaktlinser. Og du kan gøre det med en unik kombination af ilt, vand og UV-beskyttelse, der ikke er set før.

PRØV IWEAR® FLEX

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Unikke iWear® Flex med Smart Touch™-teknologi skaber unikke muligheder

Kontaktlinser giver dig ikke kun et skarpt syn. De giver dig stor frihed og et bredt synsfelt, som ikke er begrænset af noget brillestel. iWear® Flex har en unik kombination af ilt, vand og UV-beskyttelse, som giver dig gode forudsætninger for at opleve friheden på egen krop.

Selv i solens UV-lys, som kan påvirke dine øjnes sundhed, beskytter iWear® Flex. Om end de ikke beskytter hele dit øje, som alle vores solbriller med 100% UV-beskyttelse gør. Hvis du og dine øjne foretrækker, at dine kontaktlinser er bløde, er iWear® Flex et oplagt valg for dig.

Innovativ indpakning optimerer din kontaktlinsehygiejne

iWear® Flex er ikke kun til dig, der vil opleve god synskvalitet og -komfort. iWear® Flex er også til dig, der vil opleve en problemfri håndtering af dine kontaktlinser med optimal hygiejne. Takket være den nyeste Smart Touch™-teknologi.

SE UDVALG AF IWEAR®

Modsat andre kontaktlinseindpakninger, hvor den indvendige linseoverflade vender opad, og linsen ikke kan fjernes uden at røre ved den indre overflade, reducerer iWear® Flex’ innovative indpakning risikoen for bakterier. Dine fingre kommer ikke i kontakt med dine linsers indre overflade. De vender nemlig altid den rigtige vej, når du åbner indpakningen.

Nemt og bekvemt.

Prøv iWear® Flex-kontaktlinser i din Synoptik

Start din større frihed, bedre hygiejne og nemme håndtering af dine kontaktlinser med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og giver dig ekspertrådgivning om, hvordan du kan opnå god hygiejne og et skarpt syn. Uanset om du bruger iWear® Flex enkeltstyrke- eller flerstyrkekontaktlinser.

Efter vi har udmålt dine præcise styrker, hjælper vores kontaktlinsespecialister dig med at komme godt i gang med at nyde dit syn med dine iWear® Flex-kontaktlinser.

BESTIL TID OG PRØV IWEAR®

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Få iWear® Flex-kontaktlinser i et fleksibelt kontaktlinseabonnement

Med et fleksibelt kontaktlinseabonnement i Synoptik kan du opleve endnu større frihed. Og et væld af eksklusive fordele, som vores abonnementsspecialister skræddersyr til dig, dit syn og din hverdag.

Udover direkte levering til din hoveddør og hjælp fra førende kontaktlinsespecialister kan du se frem til en række unikke fordele:

  • Frit skifte af kontaktlinsetype og -styrke
  • Altid 25% rabat på alle briller og solbriller med og uden styrke
  • Kontaktlinsetjek og udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) efter behov
  • Fuld fleksibilitet – vælg kontaktlinser til lige netop det antal dage, du har brug for – og tilpas selv, hvis dine behov ændrer sig
  • Gratis erstatnings- og nødlinser på farten

SE ALLE DINE FORDELE

Vi ta’r dit syn alvorligt.