Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
VIL DU PRØVE FRIHEDEN MED KONTAKTLINSER? Jeg bruger kontaktlinserKontaktlinser er nyt for mig Kontaktlinser er udviklet til at give dig frihed; Frihed til at se ud, som du gør og frihed til at leve et aktivt liv. Og det bedste af alt: Alle kan bruge kontaktlinser! Den nyeste generation af kontaktlinser findes i så mange varianter og styrker, at netop du kan få det rigtige match. Find ud af om kontaktlinser er noget for dig – hele tiden eller bare en gang imellem. Får du lyst til at prøve dem gratis i 10 dage, så kig ind i din Synoptik eller kontakt os.
Hvornår er kontaktlinser en god idé? Kontaktlinser er meget udbredt i dag, og mange kontaktlinsebrugere har valgt kontaktlinser, fordi de giver flere muligheder og fleksibilitet i hverdagen uanset livsstil og interesse – og faktisk også uanset styrkebehov.
TIL UDENDØRS ARBEJDE OG FRITID
Udendørs er kontaktlinser som regel en fordel, da du ikke generes af regndråber eller dug. Du kan oveni købet få kontaktlinser med UV-filter. Ved kraftig sol, vind, og støv kan du også kombinere med et par solbriller.
TIL SPORT OG AKTIV LIVSSTIL
Kontaktlinser er velegnede til sport. De bliver, hvor de skal og forstyrrer dig ikke uanset, hvor aktiv du er, eller hvilken aktivitet, det drejer sig om. Du kan fx have hjelm på, og du kan dyrke kontaktsport. Og du kan kombinere med alle former for solbriller, svømmebriller og skibriller.
UANSET STYRKE
BEHOV
Der findes kontaktlinser i alle styrker til både nær- og langsynethed (-20/+20), med flerstyrke, som typisk er et behov for dig over 40 år, og så findes der også kontaktlinser til at korrigere selv store bygningsfejl.
BEVAR DIT NATURLIGE UDSEENDE
Du forandrer ikke udseende med kontaktlinser. Bruger du makeup er den samtidig fuldt synlig – og du vil opleve, hvor let det er at lægge make-up samtidig med, at du kan se klart.
Oplev friheden med kontaktlinser Få et afslappet syn på alle afstande med flerstyrke-kontaktlinser
Unikt sortiment og høj faglig ekspertise Fortæl os om dine behov - sammen finder vi det perfekte match.

Med et Synoptik kontaktlinseabonnement kan du frit skifte styrke og type, når dine behov eller ønsker forandrer sig. Det gælder også, hvis du bare har lyst til at prøve noget andet. Vores store og opdaterede udvalg gør, at vi hele tiden kan tilbyde dig de bedste kontaktlinser, og sikrer at du har netop de kontaktlinser, du synes bedst om lige nu.

Både vores synsprøve og kontaktlinsetjek er, som de eneste på markedet, certificeret af Dansk Standard, hvilket betyder, at vores målingers høje kvalitet årligt kontrolleres af en uvildig 3. part. Du kan dermed altid føle dig tryg ved vores anbefaling.

Som Synoptik kontaktlinseabonnent får du desuden adgang til Mit Synoptik, der er en unik service, som kun Synoptik tilbyder. Her kan du se tidspunktet for dit årlige kontaktlinsetjek, og hvornår din næste kontaktlinseboks er på vej. Her får du også adgang til den nyeste viden, råd og vejledning.
Dine øjne vil elske
de nyeste kontaktlinser


Nye teknologier betyder, at kontaktlinser hele tiden bliver bedre. Vi følger udviklingen nøje og giver dig mulighed for at opleve en synlig forskel med helt bløde og behagelige kontaktlinser, fx:
  • Kontaktlinser, der tilfører din hornhinde lige så meget ilt, som hvis du ikke havde en kontaktlinse på
  • Kontaktlinser, der korrigerer din bygningsfejl
  • Flerstyrke-kontaktlinser, som giver dig et afslappet syn på alle afstande
  • Kontaktlinser, der beskytter dine øjne mod UV-stråler
Vores autoriserede optikere er klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige kontaktlinser til dit synsbehov og din livsstil.
Det er nemt at bruge kontaktlinser - se her hvordan
Sæt 1-dags kontaktlinser i Tag 1-dags kontaktlinser ud
Sæt 30-dags kontaktlinser i Tag 30-dags kontaktlinser ud
PRØV KONTAKTLINSER I RO OG MAG Lad os finde et par kontaktlinser, der passer til
dig og dine behov. Prøv dem og find ud af om
de er det rigtige valg for netop dig.
DERFOR BRUGER VI KONTAKTLINSER
Nemmere at lægge make-up med linser - skal ikke stå helt oppe i spejlet for at se!

- Karina
De giver mig først og fremmest frihed og livskvalitet.

- Angelo
Mine briller duggede altid, når jeg var på jagt. Med kontaktlinser har man altid klart udsyn og får hele naturoplevelsen med!

- Kim
Med linser kan jeg beskytte mine øjne med solbriller og stadig se smart ud.

- Lene
Jeg elsker at stå på ski. Og det gør bare oplevelsen så meget bedre at have dem i, når jeg suser ned ad pisterne

- Louis
Det er ganske enkelt mere nemt og bekvemt med kontaktlinser. Fx til yoga og i regnvejr.

- Marianne
Du vænner dig hurtigt til dem Dine øjne vænner sig hurtigt til kontaktlinserne. Især de bløde silikonekontaktlinser er meget behagelige at bruge. De fleste mennesker kan vænne sig til at bruge dem på ganske få timer. Andre er lidt længere tid om det, men det er som regel ikke mere end et par dage.
Du kan både bade og svømme med dem Du kan sagtens bruge kontaktlinser i badet - bare du ikke åbner øjnene direkte i bruserstrålen. Hvis du dykker meget, når du svømmer, anbefaler vi, at du bruger svømmebriller.
De sætter sig ikke fast Hvis dine øjne er meget tørre, og du synes kontaktlinserne er lidt svære at få ud, kan du blinke nogle gange eller dryppe med lidt saltvand.
Alle kan lære at sætte dem i Stort set alle kan lære at sætte kontaktlinser i, og det bliver lettere, når du har øvet dig lidt. Du får vejledning af optikeren første gang, og som abonnent får du desuden adgang til flere gode råd, tips og tricks til isætning.
Med god hygiejne
slipper du for øjeninfektioner
Øjeninfektioner hos kontaktlinsebrugere skyldes som regel dårlig hygiejne, forkert rengøringsrutine, eller at de bruges i længere tid end foreskrevet. Følger du optikerens råd, reducerer du risikoen betydeligt.
Kom ind i butikken Få en snak om dine behov og svar på dine spørgsmål. Find din nærmeste Synoptik butik her.
Prøv nye kontaktlinser Lad os finde et par kontaktlinser, du kan prøve i ro og mag og mærk så forskellen.
PRØV KONTAKTLINSER? Jeg bruger kontaktlinserKontaktlinser er nyt for mig Kontaktlinser er udviklet til at give dig frihed; Frihed til at se ud, som du gør og frihed til at leve et aktivt liv. Lad ikke manglende komfort begrænse dig. Brug denne guide til at finde ud af om du har de rigtige kontaktlinser.
Kender du det? Trætte, tørre eller irriterede øjne? Kontaktlinser skal hjælpe dit syn, men derudover er det ikke meningen, at du skal mærke noget til dem. Det var jo derfor, du valgte kontaktlinser. Oplever du en eller flere af følgende gener, behøver du ikke holde op med bruge kontaktlinser – men du bør måske prøve nogle andre.
Trætte øjne
Mine øjne føles trætte. Jeg får lyst til at tage kontaktlinserne ud

Du skal kunne bruge dine kontaktlinser hele dagen. Kvalitetskontaktlinser med ekstra fugt og iltning er udviklet til at sidde i hele dagen – og nogle endda natten med.

Lad os hjælpe dig til det rigtige valg.
Røde eller
sviende øjne
Mine øjne bliver røde, svier, klør og løber i vand

Du skal kunne bruge kontaktlinserne uden gener. Den nyeste generation af kontaktlinser er udviklet i et behageligt materiale, men det er endnu mere vigtigt, at de har den helt rigtige pasform til netop dit øje. Hvis du bruger 14/30-dags kontaktlinser, kan det også være, at du bruger en forkert rensevæske.

Lad os hjælpe dig til det rigtige valg.
Tørre øjne
Mine øjne er tørre. Det føles, som om der er grus i dem

Dine kontaktlinser skal være så komfortable, at du slet ikke bemærker dem. Årstiden kan have en betydning, men også en ændret livstil eller et nyt indeklima. Vores komfortdråber kan genopfriske dine øjne, når behovet melder sig. Du kan også prøve 1-dags kontaktlinser, hvis du ikke allerede bruger dem.

Lad os hjælpe dig til det rigtige valg.
Vil du gerne bruge dine kontaktlinser i længere tid?
Kontaktlinsepasform og egenskaber er afgørende for, hvor længe du kan beholde dem i. Vi kan foretage en vurdering og give dig en personlig anbefaling. For nogle er døgn-kontaktlinser tilmed en mulighed.
Har du problemer med synet, når du læser?
Dette er typisk et problem for dig over 40 år, og her er flerstyrke-kontaktlinser en mulighed. Så kan du både se skarpt på afstand og tæt på. Vores certificerede synsprøve vil give dig svar på, om du har brug for flerstyrke.
Har du tendens til tørre øjne?
Vi har kvalitetskontaktlinser, der har ekstra fugtbevarende egenskaber, og som også tillader iltning af dine øjne. Især ideelt for dig, der arbejder meget ved en skærm.
Har du allergi?
Du kan godt bruge kontaktlinser, men dryp øjnene og hold pauser når allergien er værst. Hvis du bruger 14/30-dags kontaktlinser, kan du eventuelt skifte rensevæske eller prøve 1-dags kontaktlinser, der sikrer optimal hygiejne.
Unikt sortiment og høj faglig ekspertise Fortæl os om dine behov - sammen finder vi det perfekte match.

Med et kontaktlinseabonnement kan du frit skifte styrke og type hos Synoptik.
Vores store og opdaterede udvalg sikrer, at vi hele tiden kan tilbyde dig de
bedste kontaktlinser – både med høj styrke (-20/+20), med flerstyrke og til bygningsfejl.

Både vores synsprøve og kontaktlinsetjek er, som de eneste på markedet, certificeret af Dansk Standard, hvilket betyder, at vores målingers høje kvalitet årligt kontrolleres af en uvildig 3. part. Du kan dermed altid føle dig tryg ved vores anbefaling.

Er du i tvivl, om du har det bedste kontaktlinse-match lige nu, så bestil tid til at prøve nogle andre kontaktlinser og mærk forskellen.

Har du de rigtige kontaktlinser? Læs om de 5 mest almindelige gener og få konkrete løsninger
Få mere viden, råd og
vejledning på Mit Synoptik
Udover at du altid kan få hjælp i vores butikker, kan du som Synoptik kontaktlinseabonnent bruge Mit Synoptik, når som helst det passer dig. Udover at være dit personlige online servicecenter har du adgang til den nyeste viden samt får svar på de mest almindelige spørgsmål om synet, kontaktlinser og komfort. Her kan du også kontakte vores Optikerpanel, hvis du har brug for et godt råd.
KONTAKTLINSEBRUGERES TIPS TIL BEDRE KOMFORT
Drik vand, vand, vand, vand og mere vand. Det virker omgående, hvis øjnene føles tørre.

- Jette
Hvis jeg tager en lur bliver mine linser ofte tørre og falder ud. Så inden jeg åbner øjnene, gnider jeg forsigtigt mine øjenlåg med en finger, så de bliver lidt fugtige igen.

- Tenna
Hvis linserne (og øjnene) er blevet tørre og trætte efter en lang dag, kniber jeg lige øjnene sammen i tre sekunder og så er de som regel fugtige igen.

- Rikke
Husk, at gå til kontaktlinsetjek én gang årligt. Det er hurtigt gjort og vigtigt for din livskvalitet.

- Angelo
Det er godt at have en god væske til at dryppe med, hvis øjnene trænger til at blive frisket op i løbet af dagen.

- Josefine
Man skal huske at prøve sig frem. Jeg prøvede selv nogle forskellige, før jeg fandt de helt, helt rigtige til mig. Det er heldigvis gratis i Synoptik.

- Marianne
Kom ind i butikken Få en snak om dine behov og svar på dine spørgsmål. Find din nærmeste Synoptik butik her.
Prøv nye kontaktlinser Lad os finde et par kontaktlinser, du kan prøve i ro og mag og mærk så forskellen.