Synoptik Sundhedstjek - nethinde, tryk, synsfelt & synsprøve
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Giv dit syn en

Certificeret Synsprøve med SundhedstjekSynet er din vigtigste sans, og det er ikke ligegyldigt, hvem du overlader det til. Vi tilbyder helt unikt en synsprøve, som er certificeret af Dansk Standard og samtidig indeholder et udførligt sundhedstjek.

På den måde passer vi godt på dine øjne og sikrer dig et optimalt syn på alle afstande med dine nye briller eller kontaktlinser.

Den Certificerede Synsprøve med Sundhedstjek giver et komplet billede af din synsfunktion og kan opdage eventuelle tegn på øjensygdomme samt andre alvorlige sygdomme. Den koster 248 kr. og bliver altid udført af vores autoriserede optikere med samme høje faglighed i alle vores butikker.

Vi anbefaler en Certificeret Synsprøve med Sundhedstjek hvert andet år.

Sådan undersøger vi dit syn

Synsprøven består af individuelle målinger af dit syn, der viser, hvordan dine øjne arbejder sammen, og om du har bygningsfejl. Efter endte målinger får du et prøvebillede tilpasset din synsfunktion, så vi kan korrigere med det samme, hvis du ikke oplever, at prøvebilledet står knivskarpt.

Sådan undersøger vi dine øjnes sundhed

Sundhedstjekket består af en række undersøgelser, der kan opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som fx grøn og grå stær, øjenforkalkning samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk. Som noget særligt hos os indeholder sundhedstjekket en synsfeltundersøgelse, som kan afsløre eventuelle indsnævringer af synsfeltet. Et indsnævret synsfelt kan være et tidligt tegn på forandringer, der kan være vigtige at opdage i god tid.

Viser sundhedstjekket påvirkninger af synsfeltet eller et højt tryk, vil vi alle tilfælde henvise til videre undersøgelse hos en alment praktiserende læge eller øjenlæge.
 

Det får du med vores Certificerede
Synsprøve med Sundhedstjek

MÅLING AF TRYK

Trykket i øjet måles med et lille, let pust. Er trykket for højt, kan det være et tegn på, at noget ikke er helt, som det skal være. Behandling på et tidlig stadie kan være afgørende for synet.

CERTIFICERET
SYNSPRØVE

Et godt syn er ikke bare et spørgsmål om at kunne stille skarpt på nært hold og lang afstand. Det handler også om øjnenes samarbejde, evnen til at opfatte 3D, og om der er eventuelle bygningsfejl.

SYNSFELT-
UNDERSØGELSE

Måling af øjets synsfelt er en ekstra kontrol af dit syn. Forskellige sygdomme kan påvirke både det centrale og det perifere syn. En måling af synsfeltet kan medvirke til at sikre, at du bliver ved med at se godt.

FOTO AF NETHINDEN

På nethinden er der mulighed for blandt andet at observere helt små blodkar. Et foto kan derfor være med til at afsløre forandringer, så eventuel behandling kan begynde, før tilstanden påvirker dit syn.
Bestil tid
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook