Certificeret Synsprøve ved optiker - bestil tid | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Certificeret synsprøve i Synoptik
Har du brug for briller eller kontaktlinser? Eller skal styrken justeres i de gamle? Så er det allerbedst at få lavet en Certificeret Synsprøve. Den giver nemlig et komplet billede af din synsfunktion, så du oplever en synlig forskel med dine nye briller eller kontaktlinser. Synoptik er den eneste optikerkæde, hvor synsprøven er certificeret af Dansk Standard. Det betyder, at alle vores butikker lever op til strenge krav om udstyr, målinger og rutiner. Den Certificerede Synsprøve koster 148.-, men er gratis lige nu, og er din garanti for en ensartet høj kvalitet i alle vores butikker. Synsprøven udføres af vores autoriserede optikere, som undersøger dine øjne og dit syn grundigt – og giver dig det bedste udgangspunkt for en forbedret synsoplevelse.
Bestil tid til en certificeret synsprøve

Hvordan foregår den certificerede synsprøve i synoptik?

Et godt syn er ikke bare et spørgsmål om at kunne se langt væk og tæt på, det handler også om hvordan øjnene arbejder sammen, evnen til at opfatte 3D og eventuelle bygningsfejl. Derfor består den Certificerede Synsprøve i Synoptik af målinger individuelt tilpasset dit syn. 

Når du er igennem de målinger, viser optikeren et prøvebillede tilpasset din synsfunktion, så du får lov til at opleve resultatet med det samme – og eventuelt korrigere, hvis du ikke oplever, at prøvebilledet står knivskarpt.

Til synsprøven taler I om dine forventninger og behov, så optikeren er bedst muligt rustet til at vejlede dig om den rigtige løsning. Hvis du gerne vil have kontaktlinser, vil optikeren lave en måling af dine øjnes krumning, en sundhedsvurdering af øjnene og øjenomgivelserne, og du vil få lov at prøve kontaktlinser under optikerens supervision.

Hvem udfører synsprøven?

I Synoptik benytter vi os kun af autoriserede optikere. Men hvad betyder det, at optikeren er autoriseret? 

En optiker skal autoriseres igennem Sundhedsstyrelsen. For at blive autoriseret, skal optikeren gennemføre en professionsbachelor på 3,5 år fra EA Dania i Randers eller Københavns Erhvervsakademi.
Få en synsprøve i Synoptik

Husk at bestille tid

Den Certificerede Synsprøve tager omkring en halv time og kræver tidsbestilling. Du kan enten ringe til din nærmeste synoptik eller bestille tid her. Synsprøven tilbydes til alle.


Er det virkelig nødvendigt med en synsprøve?  

Hvis du er i tvivl, om du overhovedet har forringet syn, eller bare har en mistanke om at dine briller eller kontaktlinser kunne trænge til at blive justeret i styrke, kan du starte med et uforpligtende synstjek. Det tager kun 5 minutter og kræver ingen tidsbestilling.

Synoptik er den eneste optikerkæde med en Synsprøve certificeret af Dansk Standard
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook