Synstest i butik - helt uforpligtende | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Synstjek i Synoptik

Har du mistanke om, at du ikke ser optimalt, eller at dine briller eller kontaktlinser kunne trænge til en justering? 
Så skulle du måske få lavet et synstjek.

Hvad er et synstjek?

Synstjekket i Synoptik er en hurtig og uforpligtende måde at finde ud af, om dine øjne ser, hvad de skal. Det eneste, du skal gøre, er at møde op i din Synoptik-butik - du behøver ikke at bestille tid på forhånd, og synstesten tager kun fem minutter.
Synstjekket er en elektronisk måling af synet, der benytter sig af lys til at vurdere, hvor godt dine øjne fokuserer.
Få en synstest hos Synoptik

Hvad fortæller testen?

Resultatet af testen er din anslåede synsstyrke. Testen er ikke præcis, men bruges af optikeren til at vurdere, om dine øjne fungerer normalt eller om du bør få en Certificeret Synsprøve.

Til den Certificerede Synsprøve laver optikeren en detaljeret analyse af din synsfunktion, så du kan få dine briller eller kontaktlinser skræddersyet dine behov. Den Certificerede Synsprøve koster 148,-, og er din garanti for et komplet billede af din synsfunktion, så du oplever en synlig forskel.Hvem udfører et synstjek?

Synstjekket udføres både af vores optikere og salgsassistenter – det er derfor, vi kan tilbyde dig et synstjek uden tidsbestilling. Anbefaler vi dig efterfølgende en Certificeret Synsprøve, bliver den naturligvis foretaget af en autoriseret optiker.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook