Kom ind og få gode råd af vores uddannede brillestylister

Til Fokudage i Synoptik kan du se den nyeste mode inden for briller og solbriller og få hjælp til at finde ud af, hvilke af de nye tendenser der passer til dig. Til din stil. Og til din ansigtsform. Du kan også prøve løs af vores store udvalg af nyankommne stel inden for forårets 4 hovedtendenser. 

Start med en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek. Vores autoriserede optikere udmåler dine præcise styrker og sørger for, at dit syn bliver lige så skarpt som dit udseende.


Bestil tid

Forårsmoden går mange veje. Hvilken passer til dig?

SE UDVALG AF BRILLER

SE UDVALG AF SOLBRILLER

Mød vores brillestylister og find dit forårsstel

Vi bruger ikke kun vores ekspertise om dit syn til at finde dine præcise styrker. Vi bruger også vores store viden om trends og tendenser til at finde det stel, der klæder dig bedst. Heldigvis går forårsmoden i forskellige retninger, og der er masser af fornyelse og inspiration at hente. Mød vores brillestylister til vores Fokusdag - og bliv guidet godt ind i foråret.  

Stå skarpt med trendy stel og din helt rigtige styrke

Går du foråret i møde med nye smarte briller, skal dit syn naturligvis også stå helt skarpt.

Bestil tid til Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, når du skal ned og kigge på de 4 nye trends. Vi nøjes ikke med at finde din korrekte styrke. Dine øjne bliver også undersøgt for bl.a. grå og grøn stær samt eventuelle tegn på diabetes eller forhøjet blodtryk. Dine øjne kan afsløre mere, end du tror.

Bestl tid

Vi ta'r dit syn alvorligt.