Kom ind og få gode råd af vores brillestylister

Kig forbi Synoptik til Fokusdage. Her kan du se den nyeste mode inden for briller og solbriller. Og få hjælp til at finde ud af, hvilke af de nye tendenser, der passer til dig. Til din stil. Og til din ansigtsform. Du kan også prøve løs i vores store udvalg af nyankommne stel inden for forårets 4 hovedtendenser.  Start med enUdvidet Synsprøve med sundhedstjek.


Bestil tid

Forårsmoden går mange veje. Hvilken passer til dig?

Mød vores brillestylister og find dit forårsstel

Vi kan finde din styrke, men vi har naturligvis også øje for, hvilken tendenser, der passer til dig. Og naturligvis, hvilke stel, der passer til din hovedform. Heldigvis går forårsmoden i mange retninger, og der er masser af fornyelse og inspiration at hente. Mød vores brillestylister til Fokusdage og bliv guidet godt ind i foråret.  

Stå skarpt med trendy stel og den helt rigtige styrke

Går du foråret i møde med nye smarte briller, skal dit syn naturligvis også stå helt skarpt. Så bestil tid til Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek, når du skal ned og kigge på de 4 nye tendenser. Vi nøjes ikke med at finde den korrekte styrke. Dine øjne bliver også undersøgt for grå og grøn stær og eventuelle tegn på diabetes eller forhøjet blodtryk.

Bestl tid