Alle Synoptik-butikker er åbne

Som del af sundheds-sektoren er alle Synoptik-butikker åbne som normalt. Det gælder i storcentre, gågader og byer. I alle butikker finder du COVID-19-ansvarlige. De sørger for, at du er sikker, når du besøger Synoptiks synseksperter. Vi kan i henhold til gældende anvisninger fra sundhedsmyndighederne fortsat hjælpe dig med alt det, vi sædvanligt gør: Udførelse af synsprøver, brilletilretninger, kontaktlinsespørgsmål, udlevering af briller, og service til alle brille- og kontaktlinsekunder, ligesom vi kan hjælpe dig med bestilling af synsprøver online. Alt sammen under sikre forhold for at gøre det trygt at besøge os.

Husk, at du fortsat kan købe solbriller og kontaktlinser online på Synoptik.dk. Altid med fri fragt til din lokale Synoptik eller hjem til ved køb over 499 kr. Altid fri retur.

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r dit syn og din sikkerhed alvorligt

Din sikkerhed kommer først i Synoptik

I Synoptik går vi ikke på kompromis med din sikkerhed. Vi efterlever alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer og hygiejneforanstaltninger for udførelse af synsprøver og besøg i vores butikker. Vi har værnemidler tilgængelige i alle butikker. Vi vil anvende disse efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Især såfremt synsprøver og brilletilretninger kræver nærkontakt af længere varighed.

For at begrænse smittespredning lukker vi kun det antal kunder ind ad gangen, som gør det muligt at overholde myndighedernes anvisninger om afstand. Vi opfordrer til, at du som kunde besøger butikken alene. På den måde kan vi minimere antallet af besøgende, sikre trygge omgivelser og forebygge smitte.

Sådan foretager vi synsprøver

Vi har som altid stort fokus på hygiejne. Vi spritter alt udstyr af både før og efter synsprøver, og vi bruger værnemidler såsom visir, mundbind og engangshandsker. I butikkerne har du også adgang til håndsprit, så du kan holde god håndhygiejne.

Hold afstand og tag hensyn i butikken

Vi følger myndighedernes anvisninger grundigt og tilstræber at skabe et sikkert miljø for dig, når du opholder dig i butikken. Vi tager en række hensyn, så vi kan minimere smittefaren og gøre det sikkert at besøge Synoptik:

 • Vi lukker kun et begrænset antal kunder ind ad gangen
 • Vi holder høj hygiejne og spritter udstyr af før og efter brug
 • Vi har håndsprit tilgængeligt for kunder
 • Vi bruger nødvendige værnemidler såsom visir og mundbind
 • Vi har COVID-19-ansvarlige, som sikrer god hygiejne og den rette afstand blandt kunder og personale

Har du eller din samboende symptomer, beder vi dig vente med at besøge os, indtil 48 timer efter du eller din samboende har været symptomfri.

Vi glæder os til at se dig i Synoptik.

Vi ta’r dit syn og din sikkerhed alvorligt.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på alle de spørgsmål, der kan være opstået som følge af den aktuelle situation.

Kontaktlinser

Kontaktlinseforsendelser foretages som normalt.

Guide til kontaktlinsebrugere i forbindelse med COVID-19

Sunde og raske kontaktlinsebrugere kan fortsætte med at bruge kontaktlinser i tiden med Corona. Der er ingen videnskabeligt baserede tegn på, at brug af kontaktlinser øger risikoen for smitte eller smittespredning af Coronavirus.

Det vigtigste er at opretholde god håndhygiejne og korrekt kontaktlinsehåndtering.

Følg den vejledning, du har fået af din optiker med hensyn til rensning, desinfektion og opbevaring af dine kontaktlinser – og brug kun den anbefalede kontaktlinsevæske til dine linser.

God hygiejne

 • Vask altid hænder grundigt med vand og sæbe og tør hænderne grundigt, inden du rører ved kontaktlinsepakken/-etuiet, kontaktlinserne eller dit øje.
 • Vask altid hænderne grundigt og tør hænderne grundigt, inden du tager linserne på.
 • Vask altid hænderne grundigt og tør hænderne, inden du tager dine linser af. Også selv om det er endagslinser, som skal kasseres bagefter.
 • Endagslinser må kun bruges én dag og skal kasseres efter brug.
 • Uge- eller månedslinser skal renses og opbevares i dine anbefalede væsker efter hver gang, du har haft dem på.
 • Hvis du bliver syg med feber og med forkølelses- eller influenzalignende symptomer, bør du ikke anvende dine kontaktlinser, men skifte til briller, indtil 48 timer efter du er rask.

Du har fortsat mulighed for at købe både solbriller og kontaktlinser på Synoptik.dk. Få altid fri fragt til din nærmeste Synoptik eller hjemmeadresse ved køb over 499 kr. Altid med fri retur.

SE UDVALG AF SOLBRILLER

SE UDVALG AF KONTAKTLINSER

Vi ta’r dit syn og din sikkerhed alvorligt.