Vi ta'r hensyn i butikken

I Synoptik kommer din sikkerhed først. Når du besøger vores eksperter, skal du blot huske at bruge mundbind, men det er ikke nødvendigt at fremvise dit coronapas.

Du kan trygt besøge os. Alle vores medarbejdere bruger mundbind eller visir, og de skal fremvise et gyldigt coronapas, før de må møde på arbejde og tage dit syn alvorligt.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Din sikkerhed kommer først i Synoptik

I Synoptik går vi ikke på kompromis med din sikkerhed. Vi efterlever alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer og hygiejneforanstaltninger for udførelse af synsprøver og besøg i vores butikker. Vi har værnemidler tilgængelige i alle butikker, som vi anvender efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Især såfremt synsprøver og brilletilretninger kræver nærkontakt af længere varighed.

Sådan foretager vi synsprøver

Vi har som altid stort fokus på hygiejne. Vi spritter alt udstyr af både før og efter synsprøver. I butikkerne har du også adgang til håndsprit, så du kan holde god håndhygiejne.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Hold afstand og tag hensyn i butikken

Vi følger myndighedernes anvisninger grundigt og tilstræber at skabe et sikkert miljø for dig, når du opholder dig i butikken. Vi tager en række hensyn, så vi kan minimere smittefaren og gøre det sikkert at besøge os:

  • Vi holder høj hygiejne og spritter udstyr af før og efter brug
  • Vi har håndsprit tilgængeligt for kunder
  • Vi har COVID-19-ansvarlige, som sikrer god hygiejne og den rette afstand blandt kunder og personale

Har du eller din samboende symptomer, beder vi dig vente med at besøge os, indtil 48 timer efter du eller din samboende har været symptomfri.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på alle de spørgsmål, der kan være opstået som følge af den aktuelle situation.

Kontaktlinser

Kontaktlinseforsendelser foretages som normalt.

Guide til kontaktlinsebrugere i forbindelse med COVID-19

Sunde og raske kontaktlinsebrugere kan fortsætte med at bruge kontaktlinser i tiden med COVID. Der er ingen videnskabeligt baserede tegn på, at brug af kontaktlinser øger risikoen for smitte eller smittespredning af Coronavirus.

Det vigtigste er at opretholde god håndhygiejne og korrekt kontaktlinsehåndtering.

Følg den vejledning, du har fået af din optiker med hensyn til rensning, desinfektion og opbevaring af dine kontaktlinser – og brug kun den anbefalede kontaktlinsevæske til dine linser.

God hygiejne

  • Vask altid hænder grundigt med vand og sæbe, og tør hænderne grundigt, inden du rører ved kontaktlinsepakken/-etuiet, kontaktlinserne eller dit øje.
  • Vask altid hænderne grundigt, og tør hænderne grundigt, inden du tager linserne på.
  • Vask altid hænderne grundigt, og tør hænderne, inden du tager dine linser af. Også selv om det er endagslinser, som skal kasseres bagefter.
  • Endagslinser må kun bruges én dag og skal kasseres efter brug.
  • Uge- eller månedslinser skal renses og opbevares i din anbefalede væske efter hver gang, du har haft dem på.
  • Hvis du bliver syg med feber og med forkølelses- eller influenzalignende symptomer, bør du ikke anvende dine kontaktlinser, men skifte til briller, indtil 48 timer efter du er rask.

Køb designersolbriller og kvalitetskontaktlinser online

Online på synoptik.dk finder du et omfattende udvalg af kvalitetskontaktlinser og designersolbriller fra alle de førende mærker. Lige fra Ray-Ban til Gucci, Burberry, Hugo Boss, Saint Laurent, Emporio Armani, Michael Kors, Tom Ford og mange, mange flere populære kvalitetsmærker.

Som altid får du fri fragt til din lokale Synoptik, hjem til ved køb over 499 kr. og altid fri retur, hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb.

SE UDVALG AF DESIGNERSOLBRILLER

SE UDVALG AF KVALITETSKONTAKTLINSER

Vi ta’r dit syn og din sikkerhed alvorligt.