Din sikkerhed kommer først i Synoptik

I Synoptik går vi ikke på kompromis med din sikkerhed. Vi overholder alle retningslinjer og hygiejneforanstaltninger fra sundhedsmyndighederne – lige fra din indtræden i butikken til din udvidede synsprøve. Du kan derfor trygt besøge os, når du skal have tjekket dit syns skarped og dine øjnes sundhed.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek i sikre omgivelser allerede nu, og oplev en synlig forskel med hjælp fra vores autoriserede optikere.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE   

FIND DIN NÆRMESTE SYNOPTIK

Vi ta’r hensyn i butikken

I Synoptik gør vi alt for, at du er sikker, når du besøger vores butikker. Blandt andet i form af disse tiltag:

  • På vores indgangsdør er der vejledning om, at du ikke må gå ind i butikken, hvis du er smittet med COVID-19 eller har været i nærkontakt med en smittet – heller ikke hvis du har symptomer
  • Ved indgangen har vi håndsprit, og du bedes spritte dine hænder af, inden du går ind i butikken
  • Du har mulighed for at få udleveret et mundbind, hvis du ønsker ekstra beskyttelse, når du opholder dig i butikken og i synsprøverummet
  • Personalet kan benytte mundbind eller visir, hvis du er ekstra sårbar eller blot ønsker det
  • Personalet opretholder sikker hygiejne med hyppig håndvask og brug af håndsprit inden og efter al kundekontakt
  • Dine briller aftørres i engangsklude, inden du får dem igen
  • Ekstra rengøring flere gange dagligt

Din synsprøve foretages under sikre forhold

Under din synsprøve overholder vi alle de foreskrevne retningslinjer og hygiejneforanstaltninger fra sundhedsmyndighederne.

Vi spritter alle instrumenter af – både før og efter brug. Og alle vores autoriserede optikere kan bruge en række værnemidler, hvis du eller vi skønner, at der er behov for det:

  • Mundbind
  • Visir
  • Engangshandsker

Kig forbi til en sikker Udvidet Synsprøve

I Synoptik finder du autoriserede optikere, der står klar til at tage dit syn alvorligt og gøre deres bedste for, at du kan stille skarpt i din hverdag. Alt det gør vi i en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek, som bliver udført efter sundhedsmyndighedernes krav for at gøre det sikkert at besøge os.

Vi bruger ikke kun vores store ekspertise til at udmåle din præcise synsstyrke. Med avanceret optisk udstyr undersøger vi dig også for eventuelle tegn på grå stær, grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Efterfølgende kan du gå på opdagelse i vores omfattende udvalg af kvalitetsbriller fra alle de førende designermærker. Og du kan få hjælp af vores uddannede brillestylister til at finde de briller, der klæder dig bedst.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

SE AKTUELLE TILBUD

Vi ta’r dit syn alvorligt.