I dag får du glæde af 90 års viden og ekspertise

Synoptik har passet på dit syn siden 1931. Dengang hed vi "Sygekassernes Optik" og sørgede for, at flere fik råd til briller. 

Men det er ikke den eneste gang, at vi er gået forrest for et bedre syn. Vi var f.eks. de første til at uddanne vores optikkere til at foretage synsprøver. Vi var også med til at udvikle verdens første endagslinser og var først med certificerede synsprøver.

Bestil tid til en Synsprøve

Nye opfindelser og bedre uddannelse er ikke den eneste vej til et bedre syn. Med et Synoptik All-Inclusive™ Abonnement holder du dine briller, solbriller og kontaktlinser ajour i din helt rigtige styrke. Og du gør det til en kun fast månedlig pris. 

Kombiner både briller, solbriller og kontaktlinser på abonnement

Synoptik All-Inclusive™ Abonnement er en ny og smartere måde at passe på dit syn. Her vælger du to eller flere par briller og betaler kun en fast månedlig pris.

Med i dit fleksible abonnement får du et væld af eksklusive fordele. Du får bl.a. altid nye glas og linser, når du får nye styrker, synsprøver med sundhedstjek (værdi 348 kr.) og kontaktlinsetjek efter dit behov, ekstra tryghed ved skade eller bortkomst og meget, meget mere.

På den måde kan du altid holde dine briller, solbriller og kontaktlinser ajour med din helt rigtige styrke og opleve større frihed, fleksibilitet og økonomisk sikkerhed.

LÆS OM ABONNEMENT

Oplev vores ekspertise i en Synsprøve med sundhedstjek

Regelmæssige synsprøver er afgørende for at sikre dig en optimal livskvalitet. Er det tid til at få tjekket dit syn og din øjensundhed, står vores autoriserede optikere altid klar til at hjælpe dig.

Alt det gør vi på baggrund af en Synsprøve med sundhedstjek. Udover en præcis måling af din synsstyrke undersøger vi dig for eventuelle tegn på grå stærgrøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

BESTIL TID TIL EN SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt