I dag får du glæde af 90 års viden og ekspertise

Synoptik har passet på dit syn siden 1931. Dengang hed vi "Sygekassernes Optik" og sørgede for, at flere fik råd til briller.  Men det er ikke den eneste gang, at vi er gået forrest for et bedre syn. Vi var fx de første til at uddanne vores optikkere til at foretage synsprøver. Vi var også med til at udvikle verdens første endagslinser og var først med certificerede synsprøver.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

Nye opfindelser og bedre uddannelse er ikke den eneste vej til et bedre syn. Med et Synoptik All-Inclusive™ Abonnement holder du dine briller, solbriller og kontaktlinser ajour i din helt rigtige styrke. Og du gør det til en fast månedlig pris. 

Kombiner både briller, solbriller og kontaktlinser på abonnement

Synoptik All-Inclusive™ Abonnement er en ny og smartere måde at passe på dit syn. Her vælger du to eller flere par briller og betaler kun en fast månedlig pris.

Med i dit fleksible abonnement får du et væld af eksklusive fordele. Du får bl.a. altid nye glas og linser, når du får nye styrker, udvidede synsprøver med sundhedstjek (værdi 298 kr.) og kontaktlinsetjek efter dit behov, ekstra tryghed ved skade eller bortkomst og meget, meget mere. På den måde kan du altid holde dine briller, solbriller og kontaktlinser ajour med din helt rigtige styrke og opleve større frihed, fleksibilitet og økonomisk sikkerhed.

LÆS OM ABONNEMENT

Bestil en Udvidet Synsprøve, og find styrken til dine nye briller

Har du fundet et par flotte briller, så bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek og få styr på syn og styrke. Du får samtidig et sundhedstjek. Dine øjne bliver altså også undersøgt for grå stærgrøn stær og eventuelle tegn på diabetes eller forhøjet blodtryk.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.