I dag får du glæde af 90 års viden og ekspertise

Synoptik har passet på dit syn siden 1931. Dengang hed vi "Sygekassernes Optik" og sørgede for, at flere fik råd til briller.  Men det er ikke den eneste gang, at vi er gået forrest for et bedre syn. Vi var fx de første til at uddanne vores optikkere til at foretage synsprøver. Vi var også med til at udvikle verdens første endagslinser og var først med certificerede synsprøver.

Bestil tid til en Udvidet Synsprøve

Nye opfindelser og bedre uddannelse er ikke den eneste vej til et bedre syn. Med et Synoptik All-Inclusive™ Abonnement holder du dine briller, solbriller og kontaktlinser ajour i din helt rigtige styrke. Og du gør det til en fast månedlig pris. 

Frit valg! Alle briller 1.931,-

Synoptik fylder 90 år og fejrer jubilæum med skarpe tilbud. Du får nemlig briller fra kendte brands med Basic enkeltstyrkeglas for kun 1.931,-.

Gælder alle briller og solbriller inkl. Basic enkeltstyrkeglas frem til 31.03.2021. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

SE ALLE BRILLER

En ny måde at passe på dit syn

Kombiner både briller, solbriller og kontaktlinser på abonnement

Synoptik All-InclusiveTM abonnement er en ny måde at passe på dit syn. Her er nye glas og linser med i prisen. På den måde kan du holde briller, solbriller og kontaktlinser ajour med den helt rigtige styrke. Men det er bare en af de mange fordele...

LÆS OM ABONNEMENT

 

Bestil en Udvidet Synsprøve og find styrken til dine nye briller

Har du fundet et par flotte briller til 1931,- inkl. basic enkeltstyrkeglas, så bestil tid til en Udvidet Synsprøve med sundhedstjek og få styr på syn og styrke. Du får samtidig et sundhedstjek. Dine øjne bliver altså også undersøgt for grå stærgrøn stær og eventuelle tegn på diabetes eller forhøjet blodtryk.

BESTIL TID TIL EN UDVIDET SYNSPRØVE

Vi ta'r dit syn alvorligt.