Vores ansvar

Vores ansvar

Brugte briller giver bedre fremtidsudsigter til Ghana Gennem de seneste 11 år har Synoptiks kunder doneret tusindvis af brugte briller til Ghanas lokalbefolkning. Hver eneste af de indsamlede briller gør en stor forskel for et menneske med nedsat syn. Du kan selv bidrage til indsamlingen ved at indlevere dine aflagte briller i Synoptik – alle vores butikker tager imod dem.

0

Vi vil gøre en synlig forskel … med Synoptik-Fonden

Synoptik-Fondens grundlæggende formål er at sikre mennesker et så aktivt og godt syn som muligt hele livet. Gennem Synoptik-Fonden giver vi hvert år en stor del af vores overskud tilbage til samfundet. Det sker gennem støtte til fx forskning og konkrete projekter, der skaber positive forandringer inden for det brede syns- og øjenfaglige felt. Til glæde og gavn for alle danskere og samfundet.

I Synoptik er vi stolte af, at vores arbejde er med til at gøre en synlig forskel. Ikke kun for vores kunder, men for alle i hele Danmark.

Synoptik-Fondens formål er at sikre alle et så aktivt og godt syn som muligt gennem hele livet.… for medmennesker i Ghana

I samarbejde med Dansk Blindesamfund hjælper vi hvert år tusindvis af ghanesere til et bedre syn og dermed en bedre hverdag. Året rundt indsamler vi brugte briller, der sendes til Ghana, hvor vi i samarbejde med Dansk Blindesamfund og Ghana Blind Union har etableret en gratis synsklinik i Ghanas hovedstad Accra.

Når vi hjælper medmennesker til at se skarpt for allerførste gang, og de får øje på verden og deres eget potentiale, ved vi, at vi har gjort en synlig forskel. Hvert år i oktober sender vi et hold til Ghana for at hjælpe med at uddele briller på klinikken. Alle medarbejdere i Synoptik kan søge om at deltage.