Fremtidens briller med teknologi | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

I fremtiden får du smartphone på dine briller


Tjek mails, besvar opkald og se tv direkte via dine briller. Om fem år er dine briller en
smartphone, du kan styre med øjnene. Så klar er meldingen fra Synoptik, der ikke er i tvivl om, at teknologien bag Google Glasses vil ændre udvalget på hylderne hos Synoptik.

Allerede i 2012 blev de første prototyper af Google Glasses vist frem for omverdenen. Den store
teknologivirksomhed havde taget første spadestik til en interaktiv brille, der både kan tage billeder, filme video og besvare telefonopkald. Ved udgangen af 2013 ventes de første Google-briller på markedet.
Alligevel er Danmarks største optikerkæde, Synoptik, ikke i tvivl om, at it-gigantens nyeste gadget har sat gang i en udvikling, der på få år vil ændre brillemarkedet markant.

I fremtiden bliver dine briller i stand til at tjekke mails, besvare opkald og se tv

”Google har uden tvivl synliggjort nogle perspektiver, man for bare fem år siden ville have betragtet som det vildeste sci-fi,” spår Thomas Koefoed, marketingdirektør i Synoptik.
Marketingdirektøren bakkes op af Poul O. Kuhberg, der er kundechef i Synoptik. Google Glasses er kun begyndelsen på en massiv udvikling.

”Som det er nu, er Google Glasses en teknologi, du sætter uden på brillen. Det er vi dog rimeligt sikre på vil ændre sig meget hurtigt, så vi bare om få år vil have briller, hvor al den funktionalitet er fuldt integreret og skjult i både stel og glas,” forklarer Poul O. Kuhberg.

Stream serier direkte via brilleglasset
Fra at udfylde en enkelt synskorrigerende funktion i dag, vil fremtidens briller udfylde mange flere. Lige fra kamera til telefon og arbejdsskærm. Ligesom man hos Synoptik er overbeviste om, at du i fremtiden vil kunne streame serier direkte på dine brilleglas, når du fx skal fordrive tiden i toget.

”Al den teknologi, vi allerede har i vores smartphones, vil om få år være at finde i vores briller. Allerede nu findes der biler, hvor selve instrumentbrættet sidder i forruden. Hvorfor skulle det ikke være muligt at overføre den teknologi til brilleglasset, så du både kan streame serier og læse mails direkte via brilleglasset?,” siger Poul O. Kuhberg

Smartphone-briller på hylderne hos Synoptik
I Synoptik gør man derfor klar til nye markedsområder, når de teknologiske briller er klar om få år.

”Det er selvfølgelig ikke noget, der sker næste år. Men vi er ikke i tvivl om, at udviklingen er uundgåelig, og når det sker, er vi forberedte. Når først vi når det stadie, hvor teknologien ligger skjult i det klassiske brillestel, finder jeg intet mere naturligt, end at de briller også vil være at finde på hylderne i Synoptik,” siger Poul O. Kuhberg.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, Kundechef i Synoptik, på tlf. 36 73 96 30
Thomas Koefoed, marketingdirektør Synoptik, på tlf. 36 73 77 55
___________________________________________________________________________________

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande.
Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook