Sportskontaktlinser én eller to gange om ugen | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Nyhed i Synoptik: 

Sportskontaktlinser en eller to gange om ugen 


Synoptik introducerer netop nu et skræddersyet flexabonnement på kontaktlinser til alle brillebrugere, der dyrker meget sport. På den måde undgår man som brillebruger at skulle betale for et fuldtidsabonnement på kontaktlinser. I stedet får man med det nye sportsabonnement hver måned tilsendt præcis det antal kontaktlinser, der rækker til antallet af træningsdage om ugen. På den måde kan man nemt skifte mellem briller og kontaktlinser, når man dyrker sport. 

I de fleste sportsgrene er det vigtigt at have et optimalt syn. Mange brillebrugere har prøvet at tabe brillerne under en fodboldkamp eller at få duggede briller i træningscenteret. Kontaktlinser er derfor en god løsning, når brillebrugere dyrker sport et par gange om ugen - men det er ikke økonomisk at have et normalt abonnement på kontaktlinser, hvis man ikke bruger dem hver dag.  Som noget helt nyt introducerer Synoptik derfor et skræddersyet abonnement på kontaktlinser som et supplement til brillebrugere, der dyrker sport flere gange om ugen. 

Sportslinserne er et supplement til de briller, du bruger til dagligt. Vi skræddersyer abonnementet til den enkelte, så du kun få det antal kontaktlinser, du egentligt bruger, og du samtidig har alle fordelene. Motionerer du to gange om ugen, får du tilsendt kontaktlinser, der rækker til sport to gange om ugen,” siger Lise Lotte Blom Andersen, der er kundechef i Synoptik.

Du kan nu få kontaktlinser til sport hos Synoptik   
Sportslinser tilpasset dit syn
Med sportslinseabonnementet kan brillebrugerne altså nemt skifte til kontaktlinser, når de dyrker sport – uden at betale for et fuldtidsabonnement. Tilbuddet gælder, uanset om du har behov for kontaktlinser med bygningsfejl eller flere styrker, som giver et perfekt syn, når man træner, selvom man ikke har sine briller på.

”Det er vigtigt, at man ikke går på kompromis med sit syn – heller ikke når man dyrker sport. Og går man til dagligt med briller med flerstyrkeglas eller andre specialtilpassede glas, har man mulighed for at få tilpasset kontaktlinserne ligeledes. Sportslinserne kan altså tilpasses den enkeltes behov, så man oplever præcis det samme syn, som når man bærer briller,” forklarer kundechef Lise Lotte Blom Andersen fra Synoptik.

Og er du i tvivl om, hvorvidt sportslinser er noget for dig, så prøv. Som en fast del af Synoptiks service kan man bestille tid i butikken online på synoptik.dk og få sportslinserne med hjem på prøve med det samme. Så kan man selv opleve fordelene ved at supplere brillerne med sportslinser, når man motionerer.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Lise Lotte Blom Andersen, kundechef i Synoptik, tlf: 36 73 76 30.

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande. 
Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook