10 års jubilæum på aldersrabat | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

10 års jubilæum hos Synoptik  

Mandag slog kundeschef Poul O. Kuhberg og medarbejderne i Synoptik dørene op til 10 års jubilæum for den populære aldersrabat. Det betyder, at du får din alder i rabat på brillestel for enhver smag. 

Synoptik slår i denne uge dørene op til den traditionsrige og populære kampagne, hvor kunderne får deres alder i rabat. Aldersrabatten, der er opfundet af Synoptik, blev første gang lanceret i butikken i marts 2004, og siden har den kun fået større opbakning hvert år. Hos Synoptik er der mange kunder, der spørger efter det gode budskab i løbet af året. Det fortæller Poul O. Kuhberg, der er kundeschef i Synoptik.  

”Vi er stolte af, at vi har et tilbud, som så mange mennesker bakker op om år efter år. Folk i byen sætter pris på et godt tilbud, og derfor får aldersrabatten rigtig mange mennesker ned i vores butik hver eneste gang. Vi håber, at alle dem, som har spurgt efter aldersrabatten i løbet af året kommer ned i butikken inden 16. april,” siger kundechefen, der også forventer at butikkerne får ekstra travlt i perioden.  

Suzanne Bjerrehus hos Synoptik
 
65-årige får 65 procent i rabat
Tilbuddet er skruet sådan sammen, at du kan vælge brillestel fra et bredt sortiment af kvalitets-stel og en lang række mærker, og herefter få en rabat, der svarer til din alder. Er du 65 år, får du 65 procent i rabat. Er du 90 år, får du et brillestel til en tiendedel af prisen. Kampagnen er dermed ekstra godt nyt for dem, der er oppe i årene. 

”Ofte får man brug for briller, når man bliver ældre, og derfor synes vi, at det er logisk at give lidt til dem, der har mest brug for det. Selv om man har mange lys i lagkagen, vil man gerne have et par smarte nye briller,” siger Poul O. Kuhberg, Synoptik.  

Du kan læse mere om kampagnen på synoptik.dk, hvor du også kan bestille tid til en Udvidet Synsprøve. Tilbuddet kan benyttes frem til påske.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik  , på tlf.: 36 73 96 30
___________________________________________________________________________________________
Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931, og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, Grand Vision, der har over 4000 butikker i 40 lande. 
Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser. 

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook