Alder ingen hindring for kontaktlinser | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Vis emne(r)

Alder ingen hindring for kontaktlinser i Synoptik   


Stadig flere har fået fokus på, at kontaktlinser ikke kun er for unge øjne. Hos Synoptik kommer der et stigende antal kunder over 60 år for at få abonnement på de små synshjælpemidler, der i dag giver et lige så klart blik som briller, uanset hvilket synsproblem man har.

Kontaktlinser kan man kun bruge, hvis man er ung. Det er en myte, som er blevet genfortalt i mange år. Men nu har den modne del af samfundet fundet ud af, at kontaktlinser kan bruges af alle. 

Alder er ingen hindring for at bruge kontaktlinser

Hos Synoptik oplever Kundechef Poul O. Kuhberg således en markant stigning i antallet af seniorer, der kommer ind i butikken for at få suppleret brillerne med kontaktlinser:

”Det er særligt flere og flere af byens 60-70-årige, der kommer ind og spørger efter kontaktlinser, fordi de gerne vil opleve fordelene ved både at kunne bruge briller og kontaktlinser afhængigt af situationen. I dag er den ældste tredjedel af befolkningen langt mere aktive både fysisk og socialt, end de var tidligere – og her er kontaktlinserne praktiske, når man dyrker motion eller vil have et særligt udseende uden briller til en begivenhed,” siger kundechef Poul O. Kuhberg. 

Kontaktlinser til alle synsfejl
Den stigende efterspørgsel på kontaktlinser skyldes ifølge butikschefen også, at kontaktlinser i dag er blevet markant bedre og mere specialiserede, end de var for bare 5-10 år siden. 

I dag kan kontaktlinser derfor bruges af alle, uanset om deres synsproblemer skyldes bygningsfejl, nærsynethed, langsynethed eller almindelig alderdom. Samtidig kan man få flerstyrkekontaktlinser, så man får et skarpt syn til både at læse, se fjernsyn og køre bil med én og samme kontaktlinse. 

”Det er klart, at kontaktlinser er blevet relevante for flere de seneste år, fordi de i dag kan fuldstændig det samme som briller, og alle kan bruge dem. Tidligere var flerstyrkekontaktlinser eksempelvis et kompromis mellem skarpt syn og god afstandsbedømmelse, men sådan er det slet ikke længere. Ligesom man kan få et par briller, der giver skarpt syn i alle situationer, kan man i dag få kontaktlinser, der kan det samme, ” siger kundechef Poul O. Kuhberg Synoptik. 

Hos Synoptik kan du få en synsprøve certificeret af Dansk Standard og hjælp til at finde de kontaktlinser, der passer præcis til dig.

___________________________________________________________________________________________
For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik på tlf.: 36 73 96 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande. 

Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook