Brille nummer 250.000 med aldersrabat | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Brille nummer 250.000 med aldersrabat i Synoptik

Synoptik sigter mod brille nummer 250.000 med aldersrabat, når butikkerne i denne uge slår dørene op til den traditionsrige kampagne.

Få din alder i rabat! Er du 52 år, får du 52 procent i rabat, er du 81 år, får du 81 procent. Ideen bag den populære aldersrabat i butikkerne er ganske nem at forstå og måske er det netop det, der gør den traditionsrige kampagne så populær. På få år har kampagnen således solgt 205.066 briller. Og nu håber kundechef Poul O. Kuhberg, at Synoptik kan nå en kvart million briller med aldersrabat inden 25. oktober.

”Aldersrabatten er jo blevet en fast tradition og noget man forbinder med Synoptik. Selv om det er 11. gang, vi kører kampagnen, er interessen kun blevet større. Derfor ville det da også være fantastisk, hvis vi kan udlevere brille nummer 250.000 til en tilfreds kunde,” siger Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik.

Synoptik håber at sælge brille nummer 250.000 med aldersrabat
 
Sammen med medarbejderne gør Poul O. Kuhberg nemlig klar til det helt store aldersrykind i butikkerne.
”Det er ikke nogen hemmelighed, at vi nok kommer til at løfte gennemsnitsalderen i området en smule op i perioden. Det er jo et rigtig godt tilbud,” siger Poul O. Kuhberg. 

Ældste kunde får gavekort   
For at give kampagnen ekstra spænding udlover Synoptik desuden et gavekort til de ti ældste kunder, der benytter sig af tilbuddet i løbet af september.

”Vi håber selvfølgelig, at chancen for et gavekort kan medvirke til at få nogle af vores ældste kunder til at kigge forbi i butikken. Men om den ældste bliver 72 år eller 92 år er ikke til at spå om, ” siger Poul O. Kuhberg.

Hører man til blandt de helt unge kunder, er der dog heller igen grund til at fortvivle. Synoptik lover minimum 50 procent, så selv om man kun er i 20’erne er der stadig gode chancer for at gøre et kup.

Kampagnen med mulighed for at få sin alder i rabat løber fra 25. august til 25. oktober og omfatter både brillestel og kontaktlinser.
____________________________________________________________________________________________________

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik   på tlf.: 36 73 76 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande. 
Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook