Danmarkspremiere på Alexander McQueen og Hugo Boss
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Danmarkspremiere på Alexander McQueen og Hugo Boss  


Alexander McQueen i Synoptik

Fra britisk ekstravagance til enkel og maskulin stil. Synoptik kan nu byde på det hele, når kæden for første gang lancerer kollektioner fra det engelske modehus Alexander McQueen og det tyske topbrand Hugo Boss. Kom ind og få de lokale brillestylisters råd til, hvilke McQueen- og Boss-briller, der passer til netop dig.  

For første gang nogensinde kan du nu få briller fra det britiske modehus Alexander McQueen og det tyske verdensbrand Hugo Boss i Synoptik. Med lanceringerne føjer butikken dermed yderligere to mærker i verdensklasse til udvalget til super skarpe priser.

 

”Alexander McQueen er i dag et af Storbritanniens største og mest prestigefyldte mærker. Det er briller med et strejf af ekstravagance og farve, som vi kender det fra McQueen på catwalken – men samtidig har modehuset formået at give brillerne et klassisk udtryk. Det er et design, der udfordrer, og derfor er jeg meget begejstret for, at vi kan tilbyde vores kunder den nyeste kollektion fra Alexander McQueen, ” siger Poul O. Kuhberg, der er kundechef i Synoptik.

Poul O. Kuhberg glæder sig til at udbrede kendskabet til mærkerne og give endnu flere mulighed for at prøve de flotte briller.

”Hugo Boss er kendt af de fleste som et solidt og elegant mærke, og brillerne er ingen undtagelse. Med den nye brillekollektion fra Boss får vores kunder et større udvalg af klassiske briller, der vil være moderne i mange år, ” siger Poul O. Kuhberg og tilføjer, at det som altid vil være til Synoptiks gode priser.

Bliv stylet med McQueen og Boss 
Kollektionerne byder på mange stilfulde brillestel og solbriller til både mænd og kvinder. De er skabt af de samme designere, som står bag modekollektionerne, som både Alexander McQueen og Hugo Boss er internationalt kendte for. I Synoptik står de uddannede brillestylister klar til at vejlede dig om, hvilke briller fra det britiske og tyske modehus der passer til netop dig.    

”Hvad enten du er til det glamourøse og overdådige filmstjernelook i plast med mørke glas eller klassiske metalstel i jordfarver, så finder du det hos Alexander McQueen eller Hugo Boss. Du kan komme ind og prøve alle brillerne fra de to nye kollektioner hos os, og så guider vores brillestylister dig, så du går hjem med et par, som passer til din personlighed,” siger kundechef Poul O. Kuhberg. 

Bliv stylet i Synoptik af Brillestylisterne
___________________________________________________________________________________________________

For yderligere information, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik på telefon 36 73 96 30. 

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande. Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.

Om Alexander McQueen
Modehuset Alexander McQueen blev grundlagt af den britiske modedesigner Lee Alexander McQueen, der døde i 2010. Han blev fire gange udpeget som årets britiske modedesigner. Han var kendt for sine dramatiske kreationer, og i dag står modehuset stadig for ekstravagance og farverige kollektioner.

Om Hugo Boss
Hugo Boss blev grundlagt i Metzingen, syd for Stuttgart i 1924 af Hugo Ferdinand Boss. Boss eller Hugo Boss er i dag et af de mest kendte tyske tøjmærker. Hugo Boss laver tøj og briller til både mænd og kvinder, der ønsker elegant og tidsløst design. Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook