Er du over 45, skal du tænke på briller | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Er du over 45, skal du tænke på briller


Hvis du har rundet 45 år, vil du med stor sandsynlighed have stor glæde af et par læsebriller, fortæller flere eksperter til Politiken. Samme udmelding kommer fra kundechef Poul O. Kuhberg fra Synoptik, som forklarer, at udviklingen er helt naturlig. 

Det kan sikkert være en svær pille at sluge for mange, men allerede når man runder de 45 år, begynder synet så småt at have brug for hjælp. Udviklingen er dog ganske naturlig, og mens det er muligt at holde kroppen sund og i form gennem hele livet, så skal der briller eller kontaktlinser til, hvis man gerne vil have syn som en 19-årig, når man er 49. Det fortæller kundechef Poul O. Kuhberg fra Synoptik, efter en test i dagbladet Politiken har vist, at alle testpersoner ville have glæde af briller eller kontaktlinser. 

Hvis du har rundet 45 år, vil det formentlig være tiltrængt med et par læsebriller
 
”Der kommer et tidspunkt, hvor man uundgåeligt skal til at tænke på som minimum at bruge læsebriller, hvis man vil fortsætte med eksempelvis at læse uden besvær. I dag er en person på 45 jo stadig ung, så derfor er mange også forundrede over, at de allerede i så ung en alder har brug for hjælp til at se ordentligt – men sådan er virkeligheden altså for langt de fleste mennesker,” siger Poul O. Kuhberg fra Synoptik. 

Test viste, at alle havde glæde af briller
Årsagen til at man har brug for briller eller kontaktlinser er, at øjets linse med tiden bliver mindre elastisk, og det betyder, at mange eksempelvis ikke vil være i stand til at skelne små bogstaver fra hinanden. I Politikens test blev tre personer over 45 sendt til test hos Synoptik. Ingen af de tre brugte briller eller kontaktlinser i forvejen, men alligevel viste testen, at alle tre personer faktisk havde nedsat syn. Og alle tre burde som minimum bruge læsebriller. Resultater der vækker genkendelse i butikken.

”Vi ser ofte, at folk faktisk har på fornemmelsen, at de godt kunne bruge briller, men alligevel får de ikke lige taget sig sammen til at gå til en optiker. Men det er egentlig en skam, som vi ser det. Rigtig mange vil nemlig opdage, hvilken forskel briller eller kontaktlinser kan gøre for dit velbefindende i hverdagen, når du slipper for hele tiden at skulle knibe øjnene sammen,” siger Poul O. Kuhberg og tilføjer, at mest almindelige gener ved nedsat syn er trætte øjne, hovedpine og muskelspændinger. 

”Samtidig kan vi efterhånden tilbyde så mange forskellige tilpassede løsninger inden for både briller og kontaktlinser, så alle kan finde en løsning, der passer dem,” fortæller Poul O. Kuhberg fra Synoptik. 

Synoptik har Danmarks eneste Den Udvidet Synsprøve, og alle Synoptik butikker tilbyder i dag helt gratis synstjek, som hurtigt og uforpligtende kan afklare, om man har brug for briller eller kontaktlinser.  
_______________________________________________________________________________________________
For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik på tlf.: 36 73 96 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande. 
Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook