5 ferietips til dig med kontaktlinser | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Fem ferietips til dig med kontaktlinser


Når hver femte dansker rejser ud i ferielandet, er det med kontaktlinser i bagagen. Kundechef Poul O. Kuhberg fra Synoptik giver gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når kontaktlinserne skal med på ferie.

Sommer og solskin byder på badeferie og afslapning for de fleste. Er du blandt den femtedel af danskerne, der bruger kontaktlinser, er lidt ekstra forberedelse dog en rigtig god idé, hvis du gerne vil være sikker på at kunne nyde sommerferien i varmen.
”Kontaktlinser er både nemme og bekvemme til en sommerdag på stranden eller under sydens sol. Men det kræver, at man tænker sig om, inden man pakker tasken, så man også er forberedt, hvis man fx får sand i øjnene på stranden, eller kontaktlinserne tørrer ud under flyveturen,” siger Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik.
  
Få gode råd til hvad du skal have med på ferie                                              
                 
Gode råd til badeferien
Poul O. Kuhberg har derfor sammen med resten af teamet i Synoptik samlet en række gode råd, som du bør huske på, inden du begiver dig hjemmefra. Fx er det en god idé altid at have et par vådservietter med i tasken, så du har mulighed for at rengøre dine hænder, hvis det skulle blive nødvendigt at tage kontaktlinserne ud. Og kunne du finde på at tage en lur i solen, kan det også anbefales at have et par ekstra kontaktlinser med, da kontaktlinserne hurtigere tørrer ud i sommervarmen og kan irritere øjet.    

”Forhåbentligt får du en ting mindre at bekymre dig om i ferien. Hvad mange ikke ved er, at du faktisk med meget få forholdsregler kan minimere bekymringerne fuldstændigt, og så ville det da være ærgerligt at være taget af sted uden,” siger Poul O. Kuhberg.

De fem ferietips
Hvad enten du skal ligge ved poolen eller på stranden, er det altid en god idé at pakke strandtasken ordentligt. Både sand og klorvand kan nemlig genere øjnene. Her er kundechef Poul O. Kuhbergs gode råd til, hvad du bør huske:

  • Hav altid et par vådservietter i din taske – så kan du gøre dine hænder rene, hvis du får brug for at tage dine kontaktlinser ud.
  • Hav et par ekstra kontaktlinser med, som du kan bruge, hvis du får sand i øjnene og får ødelagt en kontaktlinse.
  • Hav et par svømmebriller med i tasken, hvis du er en ægte vandhund og har hovedet meget under vand. 
  • Husk også at pakke komfortvæske – det er rigtig godt at have ved hånden, hvis kontaktlinsen tørrer ud, og dine øjne er irriterede.   
  • Husk altid solbriller. Selvom kontaktlinserne beskytter mod solens UV-stråler, beskytter de kun en del af øjet og ikke den tynde hud omkring øjet. 

______________________________________________________________________________________________
For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, Kundechef i Synoptik   på tlf.: 36 73 96 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande. 

Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook