Flexabonnement på briller og kontaktlinser | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Markant flere bruger skiftevis både briller og linser


Det er blevet meget populært blandt folk at bruge både briller og kontaktlinser i løbet af ugen. Synoptik oplever således en stor stigning i efterspørgslen efter fleksible kontaktlinseabonnementer, hvor forbruget af kontaktlinser bliver skræddersyet til den enkeltes behov. 

Dagene er forbi, hvor de fleste enten udelukkende brugte briller eller kontaktlinser. I Synoptik er det nemlig blevet smartere at skifte mellem både briller og kontaktlinser i løbet af dagen eller ugen. 
Hos Synoptik er efterspørgslen efter det såkaldte flexabonnement på kontaktlinser således steget markant ifølge kundechef, Poul O. Kuhberg. Med et flexabonnement får kunderne nemlig et skræddersyet deltidsabonnement på kontaktlinser, så man kan bruge henholdsvis briller og kontaktlinser, præcis når det passer én.

Bruger du både kontaktlinser og briller - det er der mange der gør

”Hverdagen er i dag fyldt med mange forskellige aktiviteter lige fra sport til arbejde eller fritid og fest. Her er kombinationen af briller og kontaktlinser ideel. Brillerne giver mulighed for at skifte stil og måske tilføre karakter til ansigtet, hvorimod kontaktlinserne giver en større frihed. Med et flexabonnement giver vi vores kunder mulighed for at få det bedste fra begge verdener,” siger kundechef Poul O. Kuhberg Synoptik. 

Alle kan bruge kontaktlinser
Flexabonnementet er netop udtænkt til dem, der normalt bruger briller, men som også gerne vil have muligheden for at bruge kontaktlinser, når de eksempelvis skal dyrke sport.
Med flexabonnementet kan brillebrugerne altså droppe brillerne, når de har brug for det – uden at betale for et fuldtidsabonnement. Tilbuddet inkluderer også kontaktlinser med enkeltstyrke og flerstyrke, som giver et perfekt syn, selvom man ikke har sine briller på.

”Man må aldrig gå på kompromis med sit syn. I dag kan man få kontaktlinser, der ligesom briller kan tilpasses lige nøjagtigt dine behov, så du beholder det samme gode syn, når du skifter brillerne ud med kontaktlinser, ” forklarer kundechef Poul O. Kuhberg fra Synoptik  .
 
Flexabonnementet inkluderer forsendelse af et kontaktlinselager hver måned, der svarer til antallet af dage, du ønsker at kunne bruge kontaktlinser.

Læs mere om Synoptiks flexabonnement på kontaktlinser på synoptik.dk. 
For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, butikschef i Synoptik, på tlf.: 36 73 96 30
________________________________________________________________________________________________
Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931, og er med 106 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, Grand Vision, der har over 4000 butikker i 40 lande. 
Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook