Glasfestival i Synoptik - 2014 | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 
Glasfestival i Synoptik

Kundechef Poul O. Kuhberg har fundet Danmarks største udvalg af kvalitetsglas frem, når Synoptik ruller den røde løber ud til efterårets Glasfestival. Fra 27. oktober er der 50% rabat på alle brilleglas – uanset styrke.

Brilleglas så langt øjet rækker. I Synoptik er Kundechef Poul O. Kuhberg klar til at tage imod festivalgæster i alle aldre, når butikken slår dørene op til efterårets Glasfestival. Mere end 500 forskellige kvalitetsglas og skarpe festivalpriser er pudset af og klar til fest.

”Vi vil jo gerne vise folk, hvor stor en forskel et par kvalitetsglas faktisk kan gøre. Vi ser det hver eneste dag. Der er simpelthen mere komfort og et skarpere syn med et par kvalitetsglas. Det vil vi gerne dele med endnu flere. Og for at alle kan få mulighed for at opleve forskellen, har Synoptik som en tidlig julegave halv pris på alle kvalitetsglas i hele festivalperioden,” siger Poul O. Kuhberg, Kundechef i Synoptik.
Glasfestival i Synoptik
Glas er ikke bare glas
Synoptik samarbejder tæt med nogle af verdens førende producenter af brilleglas. Her har man udviklet teknologier, der gør det muligt at tilpasse glassene præcis til den enkeltes ansigtsform, afstanden mellem øjnene og det valgte brillestel. I butikken står optikerne derfor klar til at hjælpe festivalgæsterne med at finde præcis det glas, der passer til deres syn.

”Briller er en stor en del af ens personlighed, og derfor er det også naturligt, at rigtig mange fokuserer på stellet, og hvordan de ser ud med brillerne på. Det er bare også rigtig vigtigt, at man husker at spørge sig selv, hvordan ser jeg egentlig med de nye briller – og der er altså forskel på glas,” siger Poul O. Kuhberg, Synoptik.
Glasfestivalen med halv pris på alle glas løber fra 27. oktober frem til 31. november. Rabatten gælder alle, når man køber et stel til minimum 998 kr.
Fakta: Syv forskellige slags glas
  1. Flerstyrke glas. Glas der gør det muligt at se både langt og kort med samme brille.
  2. Refleksfri glas. Undgå lysreflekser i brilleglasset. Vælg mellem standard eller super, der reducerer spejlingerne til under 1 procent.
  3. Farvede glas. Glas der automatisk tilpasser sig efter lyset. Fx fra svagt tonede, når du er indendørs til mørke glas, når du er ude i solen.
  4. Letvægtsglas. Meget lette og ekstra behagelige at bære.
  5. Mineralglas. Hårdere og mere ridsefast end plastikstikglas. Til gengæld også lidt tungere og kan nemmere gå i stykker.
  6. Tynde glas. Glas med ekstra højt brydningsindex. Jo bedre glas, des højere brydning. Jo højere brydning, des tyndere glas.
  7. Skræddersyede glas. Glas udmålt og tilpasset den enkeltes behov, ansigtsform og stel.
For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik på tlf.: 36 73 76 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande.
Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.
Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook