Ikoniske solbriller der aldrig går af mode | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Ikoniske solbriller der aldrig går af mode


Nogle trends er døgnfluer, andre hænger ved i generationer. Kundechef Poul O. Kuhberg i Synoptik giver gode råd til, hvad du bør gå efter, hvis du gerne vil have solbriller, der holder stilen år efter år. 

Er du heller ikke til shutter shades som rapperen Kayne West eller Mickey Mouse-briller som Lady Gaga? Brillemoden skifter løbende, men nogle stel er stadig lige så hotte som for 20 år siden. 

I Synoptik er solbrillesæsonen for alvor skudt i gang med solbrilleshopping op til sommerferien – og her er man ikke i tvivl om de lokale favoritter. Derfor har kundechef Poul O. Kuhberg i samarbejde med Synoptiks brillestylister samlet en guide af tidsløse og lækre solbriller, som du også kan regne med er med på moden både i år og de næste mange år fremover.

”De fleste af os er jo ganske klassiske, når det kommer til stykket. Derfor er der også bare nogle stel, der bliver ved med at vende tilbage. De passer til de flestes ansigtsformer og kan samtidig være med til at give noget personlig kant. Hvis man er usikker på, hvilken vej man skal gå, er et af de fem ikoniske stel en sikker vinder, ” siger Poul O. Kuhberg, der er kundechef i Synoptik.
   
Nogle solbrilletyper går aldrig af mode  

50 års sommermode
Mange af de tidsløse stel har mere end 50 år på bagen og er synonym med stjerner som Marilyn Monroe, Twiggy og Jacqueline Kennedy. Særligt Hollywoods store navne har gennem tiden brugt bestemte solbriller til at understrege et særligt look og fremhæve personlighed. Derfor er der også stor forskel på om man vælger Marilyns katteøjne eller Lennons kuglerunde solbriller til sommersæsonen.  

Synoptik har som den eneste optikerkæde i Danmark uddannede brillestylister med indgående viden om ansigtets former og farver, og hvordan solbriller understreger ens udseende og personlighed. I Synoptik står brillestylisterne klar til at vejlede dig om, hvilke solbriller passer til netop dig.

”Solbriller kan være med til at understrege en personlighed – så det er ikke helt ligegyldigt, hvilken type stel man vælger. Vi står klar hele sommeren med råd og vejledning, men det er klart, at hvis man gerne vil have noget ud af sommersæsonen, skal man nok ikke vente til august med at kigge forbi, ” siger Poul O. Kuhberg, Synoptik.


Synoptik guider til fire ikoniske sommerstel

Nr. 1: Aviator 
Pilot-solbrillerne der fik sit internationale gennembrud med Tom Cruise i Top Gun passer ikke kun godt til de fleste ansigter – de går også ganske godt med et afslappet model-på-vej-hjem-fra-arbejde-look. En klassisk Ray-Ban.
På billedet: Kate Moss

Nr. 2: Runde
John Lennon gjorde det. Twiggy gjorde det. Mary-Kate Olsen gjorde det. Runde solbriller rocker og er en sikker vej til evig coolness. Gå fx efter Björn Borg eller Marc by Marc Jacobs.
På billedet: Twiggy

Nr. 3: Katteøjne
Måske den ikoniske solbrilleform med mest personlighed. Disse flirtende solbriller er nem måde at give dit outfit en øjeblikkelig update. Fx Alexander McQueen eller Burberry
På billedet: Marilyn Monroe 

Nr. 4: Oversized
Underspillet luksus så du ligner en million – fordi Jackie bare aldrig går af mode. Kopier stilen med et par oversized Alexander McQueen, Gucci eller Marc by Marc Jacobs.
På billedet: Jacqueline Kennedy Onassis

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kutikschef i Synoptik på tlf.: 36 73 96 30
________________________________________________________________________________________________
Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931, og er med 110 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, Grand Vision, der har over 4000 butikker i 40 lande. 
Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser. 

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook