Gratis sportslinser til efterårssæsonen | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Prøv gratis sportslinser til efterårssæsonen hos Synoptik


Sæsonen for indendørssport som badminton, håndbold og svømning er gået i gang. Derfor tilbyder Synoptik gratis sportslinser til alle brillebrugere, der dyrker meget sport. På den måde kan man nemt skifte mellem briller og kontaktlinser, inden man går på banen. 

Uanset om efterårets motion står på sport inden døre eller løbeture i det fri, er det vigtigt at have et optimalt syn. De fleste brillebrugere har prøvet at tabe brillerne under en spændende kamp eller at få duggede briller på løbeturen. 

Derfor har Synoptik udviklet et skræddersyet sportslinseabonnement til brillebrugere, der dyrker sport et par gange om ugen.

Gratis sportslinser hos Synoptik til din træning 

”Sportslinserne er et supplement til de briller, du bruger til daglig. Vi skræddersyer abonnementet til den enkelte, så du kun får det antal linser, du egentlig har brug for. Dyrker du sport to gange om ugen, får du tilsendt kontaktlinser, der rækker til netop to gange om ugen,” forklarer Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik.

Sportslinser tilpasset den enkelte

Med sportslinseabonnementet kan brillebrugerne altså nemt skifte til kontaktlinser, når de dyrker sport, uden at betale for et fuldtidsabonnement. Og som noget ekstra giver Synoptik kunderne mulighed for at prøve sportslinserne gratis til nogle ganges træning eller kamp. Tilbuddet gælder uanset om du har behov for kontaktlinser tilpasset bygningsfejl eller med flere styrker for at opnå det perfekte syn på og uden for banen.

”Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med synet – heller ikke når man dyrker sport. Bruger du flerstyrkeglas til daglig, eller er dine briller justeret for bygningsfejl, har du også mulighed for at få tilpasset dine kontaktlinser. Sportslinser kan tilpasses den enkeltes syn, så du ser akkurat lige så godt med linserne som med dine almindelige briller,” siger Poul O. Kuhberg.

Er man interesseret i at prøve sportslinserne, anbefaler butikschefen, at man bestiller tid til en Udvidet Synsprøve på synoptik.dk eller kigger forbi butikken.  
________________________________________________________________________________________________

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik  , tlf: 36 73 96 30.

Om Synoptik

Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande. 

Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.

Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook