Solbrilleråd til sommeren | Synoptik
Søg
 
 
Briller Kontaktlinser Solbriller
Viden
Kundefordele Tilbud
Online synstjek
Bestil tid
Find Butik
 

Synoptik giver solbrilleråd til sommeren

Sommer er solbrilletid, men det kan være svært at vælge de rigtige briller. Hos Synoptik står de lokale brillestylister derfor klar til at rådgive om det svære solbrillevalg gennem hele sommeren. 

Skal stellet være bredt eller smalt, hvad farve skal det have og skal glasset være mørkt eller lyst? De fleste, som har købt et par solbriller, ved, at det er lidt af en kunst at finde de rigtige. Hos Synoptik sætter butikkens brillestylister derfor særligt fokus på solbrillevalget gennem hele sommeren, og som kunde kan man derfor nu få sin helt egen solbrilleguide, når man besøger butikken

”Der er en grund til, at der findes så mange forskellige solbriller – både hvad angår farve, stel og en masse andre elementer. Det skyldes, at vi alle sammen har forskellige ansigter, og selv om valget af briller selvfølgelig også handler om smag og mode, så er der også nogle helt konkrete råd, som vi kan give videre. 

Derfor oplever vi også, at kunderne generelt bliver lidt gladere for deres solbriller, når vi også har hjulpet dem på vej med valget,” siger Poul O. Kuhberg, kundechef hos Synoptik. 

solbrilleråd synoptik brilleguide                          
 
Besøg Synoptiks Brilleguide
Hvis man sidder derhjemme og gerne vil have en idé om, hvilke briller man egentlig foretrækker, så kan man også besøge Synoptiks brilleguide på nettet. Her kan man klikke sig frem til, hvilke stel og hvilken stil der passer en bedst. Inspirationen kan man passende tage med ned til den lokale brillestylist i butikken og se, om antagelserne også holder i praksis.

Prøv Brilleguiden her

____________________________________________________________________________________________________

BRILLESTYLISTERNES GODE RÅD: Disse solbriller passer til din ansigtsform

Hjerteformet ansigtsform
Har du brede kinder og en spids hage, er de såkaldte ”katteøjne” solbriller for dig. De stærke vinkler fremhæver kindbenene og giver et sofistikeret look.

Aflang ansigtsform 
Giv ansigtet balance ved at vælge et par solbriller, som ikke er for brede. Fx runde eller firkantede solbriller. Solbriller, der er bredere end dit hoved, er til gengæld et no-go.

Firkantet ansigtsform
Tydelig kæbelinje og brede kindben ser fantastisk ud med store og kurvede stel. Vil du samtidig give ansigtet et lidt blødere look, er neutrale farver vejen frem.

Rund ansigtsform
Gå efter et par solbriller, der er lidt bredere end dit ansigt, fx oversized eller runde. Det vil få dine kinder til at virke slankere og giver en frisk sommerstil. 

______________________________________________________________________________________________________

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik på tlf.: 36 73 96 30

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 4000 butikker i 40 lande. 

Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.


Synoptik A/S  |  Lyskær 1  |  DK-2730  |  CVR: 6275 6217  |  +45 36 73 77 55LinkedInFacebook